Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can karabacak mantikli bir renktas. Gora da arifin yerine gecmis komutan logar olabilir.
DdsIpb.png

Bence Luyindama gibi bir stoper ile bol goller atar ve pozisyona gireriz sorunumuz stoper zaten Adanaya karsi bile pozisyona giremeyen bi takima stoper filen gerekli degil aga
Orta saha da lazım stoper de lazım. Luyindama sakatlandıktan sonra takım defansı S.O.S veriyor. Defansı toparlamak orta sahayı da toparlamaktır.

Bu takımın önceliği stoper diyenler gitsin ben de futboldan anlamıyorum iyi anlaşırız desin terimin yanında başlasın

Bu takımın önceliği stoper diyenler gitsin ben de futboldan anlamıyorum iyi anlaşırız desin terimin yanında başlasın

Bu takımın önceliği stoper değil ama şu dönemde stoper alınmazsa ligi ilk 3 içinde bile bitiremeyiz.Donk rezalet bir stoper onun yedeği ahmet daha rezalet.

Godin hani kadroda yoktu ya adam ilk 11de

Bu takımın önceliği stoper değil ama şu dönemde stoper alınmazsa ligi ilk 3 içinde bile bitiremeyiz.Donk rezalet bir stoper onun yedeği ahmet daha rezalet.
Alınırsa da bitiremeyiz. En fazla nolur, kaybedeceğimiz bi iki maçı berabere bitirnemizi sağlar. Orta saha ve iyileşmiş onyekuru ve hatta pres yapan andone çözüm olabilir.

Alınırsa da bitiremeyiz. En fazla nolur, kaybedeceğimiz bi iki maçı berabere bitirnemizi sağlar. Orta saha ve iyileşmiş onyekuru ve hatta pres yapan andone çözüm olabilir.

Alsınlar da ondan sonra bakalım.Kesin alınması lazım zaten sayı olarak eksiğiz

Kalacaklar :Muslera Linnes Saracchi Donk Marcao Seri Lemina Onyekuru Falcao Jesse Feghouli Andone

Gidecekler : Nzonzi Belhanda Yuto Mariano

2 Yer açılıyor bu adamlar giderse.Bence ilk 3 kesin gider iş dönup dolaşıp Belhandaya kalıyor.

Papu gomez keşke bizim oyuncumuz olsaymış...gerçi fatih hoca geldikten sonra 2011de 7 milyon dolar önermişiz cataniadayken ama kabul etmemisler.10 milyon istemişler:(

Lemina-seri-onyekuru-jesse-papu gomez -falcao :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt