Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
endogan adili 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazirlik macina ne kadar takilmissiniz maca yarim saat baktim bizim hali saha maci daha sert geciyor falcao gibi adam bu macta pres yapip rovesata golumu aticak sakatlanmasin yeter leblebi gibi gol atar
kalbim dayanmıyoNe maç oluyor Yalçın (teve2)
Bu mac icin normal adam hayvan gibi hava topuna cikip alsa dusse sakatlansa tercih edermisin ilk lig macini bekle yine aynisi olursa beraber soverizPeki abi kaleci hava topu atıyor ve yanında 2.lig topçusu hava topunu falcaodan alıyor.
1 değil 2 değil. Hep böyle. Bu normal mi.
Yav biliyoruz kankim o seti aldıktan sonra gelen inancın bir dışa vurmasıydı sadece..Bu maci ve yarin ki maci alirsak Tokyo'ya gidiyoruz. Daha bir yere gittigimiz yok. Buradan kaybedersek cok yazik olur.
demeye dilim varmıyor ama malesef tetteh > falcao![]()
demeye dilim varmıyor ama malesef tetteh > falcao![]()
He ondan talipleri Reims ve Nimes. Bedava Nîmes e kiralanacakmış. Bize 10-15 milyon Euro bonservisten bahsediliyordu.demeye dilim varmıyor ama malesef tetteh > falcao![]()
İkinci yarı da en az 15 golü var.Bugüne kadar umutluydum. Falcao'nun ilk 5 maçta rahat 7-8 gol atacağını düşünüyordum. Falcao'yu izleyince acı gerçekler yüzüme çarptı. Hala şoktayım .