Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39 ve beni Tüm sülalem bursasporlu yada febeliyken Galatasaraylı yapan prekazinin Monacoya attığı golden sonra spikerin ilker yasindi sanırım Gol goll diye bağırmasaydı 16 şampiyonluk gördüm ben 8 inde Fatih Hoca vardı

Muhtemelen sen doğduğunda ts ile aynı şampiyonluğumuz vardır şimdi heriflerin 4 katıyız neredeyse.. Terimi eleştirmenin dozunu ayarlayamıyoruz forumda özellikle yeni nesil inanılmaz tüketici herşeyde olduğu gibi hocayı da bir kalemde siliyorlar.. Ben 33 yaşındayım aklım futbola ermeye başladığından beri herşeyde İmparator var.. Sağolsun babam da fanatiktir o sayede küçük yaşlardan beri takımı takip ederim.. Uefada yaşadığımız o sevinci yaşayan biri İmparatoru eleştirirken bile usturuplu olur..

Muhtemelen sen doğduğunda ts ile aynı şampiyonluğumuz vardır şimdi heriflerin 4 katıyız neredeyse.. Terimi eleştirmenin dozunu ayarlayamıyoruz forumda özellikle yeni nesil inanılmaz tüketici herşeyde olduğu gibi hocayı da bir kalemde siliyorlar.. Ben 33 yaşındayım aklım futbola ermeye başladığından beri herşeyde İmparator var.. Sağolsun babam da fanatiktir o sayede küçük yaşlardan beri takımı takip ederim.. Uefada yaşadığımız o sevinci yaşayan biri İmparatoru eleştirirken bile usturuplu olur..
kesinlikle haklısın ki eleştirilemez demiyoruz elbette başarısızsa eleştirilir ama malesef bazı renktaşlarımızda nefret var eleştiriden öte

Bu transfer nöbeti ne kadar sönük ya! Neden acaba? Eskiden okumayla yetişemezdim. Müthiş bir heyecan olurdu.

Yaz boyu araba kiralar gibi sürekli adam kiraladık ve hiçbirinden hiçbir bok olmadı. Ve biz son gün takımda kalan ömeri yılın oyuncusu ilan ettik. (Hakkıydı) yani herkes ümidi kesti tabi işin özeti.

Abi o değil de 3 gündür transferi geçtim, tek bir duyum yok yahu. Kafayı yiyecem. Yaprak kımıldamıyor.

kesinlikle haklısın ki eleştirilemez demiyoruz elbette başarısızsa eleştirilir ama malesef bazı renktaşlarımızda nefret var eleştiriden öte

Zaman zaman ben de çok söyleniyorum hocaya hatta bıraksın diyorum ama adama cidden haksızlık ediliyor gücüme gidiyor bu durum.. Galatasaray demek Fatih Terim Metin Oktay George Hagi demektir idda ediyorum fb veya bjknin böyle bir hocası olsa şimdiye 50 kere heykelini dikerlerdi stadın önüne

Bu kadar önemli bir sezonda çünkü eline bir fırsat geçmiş febeyide bejekeyide batırabilecekken evet bencede Şampiyonluk şansımız çok az ama ne sezonlar gördüm ben febeden 9 puan gerideyken aldık şampiyonluğu.Takıma komple takıma başta yönetime ve hocaya destek olup birlik olmak varken insanları yok sen terimcisin yok biatçısın diyerek bölmek olmaz.Ben Fatih Terimi çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama ben Fatih Terim GALATASARAYA bu kadar büyük başarılar kazandırdığı için bizi 8 kere şampiyon yaptığı için bu kadar seviyor ve saygı duyuyorum (Avrupa başarılarını yazmadım)

şart mı birlik olup her dediğine eyvallah etmek

belki eleştirirek de başarıda katkı verebiliriz

Maclar baslasada bari elestiri dozunu 5 katina cikarsak. Böyle ölmuyorlar cunku

Adjustments.webp

Şeref Aydın müjdeyi vermiş. Çarsamba Istanbul’a geleceğini yazdı sözlükte.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt