- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Abi 9 dakka izlettin bana helal olsunserdar gürler avatari yapariz bi ara büyük fanı kralın
GERÇEK KRAL.
BEN FERO KİNG KONG.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi 9 dakka izlettin bana helal olsunserdar gürler avatari yapariz bi ara büyük fanı kralın
Geçen sene oynadım üstad 2 hafta ama sarmadı. Soccer Manager diye oyun var. Buradan linkini bırakayım. Senelerdir oynuyorum. FM'nin internet tabanlı oyunu diyebilirim. Sayesinde çok oyuncu keşfettim. Hem PC'den hem de mobilden oynayabilirsin.sen bu tip şeyleri takip edersin baktın mı hiç buna _
@Yasin Yıldırım
![]()
veya başka bi ilgilenen oldu mu hiç?
Bende hiç sevmiyorum bir de altına siyah şort giyince daha kötü oluyor.Biz hatayi lig baslamadan yaptık. Sorun forma renklerinde! Formada siyah olmamaliydi ilk formada. Hicbir zaman ugurlu gelmedi sari-kirmizinin yanina, dep formasi olsa neyse. Tam 4.luk formasi bunu o gun de yazmıştım. Sacma gelebilir ama böyle küçük şeyler belirleyici olur arkadaslar iyi aksamlar
Şu ortasaha kupa rotasyonu olur ancabizim orta sahaya almamız gereken adam mehmet Özcan hem maliyet siz hem yerli hemde genç
Mehmet
Lemina Taylan
orta sahası çok tempolu olur
Şu ortasaha kupa rotasyonu olur anca
Uykularımı kaçıracak 1 yorumTaylan belhandadan iki gömlek üstün topçu kaç maçtır yapamadığını 1 maçta yaptı çocuk
Uykularımı kaçıracak 1 yorum
Beğenenler ve sen! Hiç şaşırtmıyorsunuz.Degilim. Bir insan hem terimci hem de Galatasarayli olamaz zaten.

Gecen sene luyindama hatay’a atmıştı, daha sonrasında hatırlamıyorum.
Gecen sene luyindama hatay’a atmıştı, daha sonrasında hatırlamıyorum.
Bir de ondan önce donk ifb’ye atmıştı geçen sene
Dransferr var mı dransfer uçuşa geçecez mi hocanın istediği 5 adam daha gelirse
Hocanın istediği 5 adam gelirse hocanın maç sonlarında suçlayabileceği 5 adam daha olacak ve tamamen ayvayı yiyeceğiz