Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O adam Rivario da soyismini unuttum. Bir ara Sporting alacakti ama cikan olaylardan sonra olmadi. Sag stoper oynar, inanilmaz hizli ve sert ( Luyindama 1.5 version )
Buralara nasil dustu aklim almiyor. Teknik ekibi ve Scoutlari kutluyorum. Belki basak filan aliyordur
Hocam adının Rivario olduğuna emin misin arattım öyle bir oyuncu çıkmadı.

Cunha'nın Instagramına bakın büyük ihtimal o.

20 yaşında Brezilyalı mevkisi forvet ama forvet arkası ve 10 numara olarakta oynayabiliyor. Eğer fifa 20 de ki gibi gelişiyorsa müthiş adam. Belhanda'nın yerine düşünülüyor bence

tsli trolun twit silinmiş baya eğlenmiştir hırbo

Cunha'nın Instagramına bakın büyük ihtimal o.

20 yaşında Brezilyalı mevkisi forvet ama forvet arkası ve 10 numara olarakta oynayabiliyor. Eğer fifa 20 de ki gibi gelişiyorsa müthiş adam. Belhanda'nın yerine düşünülüyor bence

Keşke Cunha olsa ama benzemiyor bunun kulakları daha büyük ve kepçe ve biraz esmer.

Cunha zenci yav.Bu herif beyaz.

Mustafa Cengiz bugün Arda ile görüştü mü bilen var mı? Şöyle bir şey gördüm twitter da gezerken: A.T& M.C

Galatasaray, Brezilya Ligi ekibi Vasco da Gama’nın genç yıldızı Andrey Ramos’un peşine düştü. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için çalışma başlatan Aslan, Avrupa devlerinin radarında bulunan futbolcunun menajerini İstanbul’a davet etti.

Edit: 2 yil öncenin
Haberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt