Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.080
- 6.279
- 1.633
İzleyen var mıdır Andrey'i kimdir kimlerdendir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cunha gelirse ciplak kosarimMatheus Cunha diyorlar o kim lan
Youtube analizi ; köpek orta sahaİzleyen var mıdır Andrey'i kimdir kimlerdendir?
evet benziyor
İzleyen var mıdır Andrey'i kimdir kimlerdendir?
Genc bi mc, bazen ileri cikislariyla gol atiyo ekstra bi şeyi yok. Muthis teknik veya calimci falan değil ben izledigim zamanlar boyleydi 1.5 sene onceİzleyen var mıdır Andrey'i kimdir kimlerdendir?
Genc bi mc, bazen ileri cikislariyla gol atiyo ekstra bi şeyi yok. Muthis teknik veya calimci falan değil ben izledigim zamanlar boyleydi 1.5 sene once![]()
Oyleydi rtas o zaman. Askere gitmeden izliyordum her vasco macini. Son dklerde 1-2 kurtarmisligi var bizi küme dusuyorduk az dahaYalancıyı![]()
Düz bi genc mc iste rtas ne yazsaydim ucup kacayim mi neyse o iste. Teknik, hizli, güçlü vs olsa onu yazardım gelirse görürsünüzAdam 20 yaşında ilk yorum genç bir MC haaa![]()
Almeria'nin bir stoperi sakatlanmis, eger Ozornwafor haftaya lig macinda yine oynamazsa geri cagirsinlar Kayserispor'a falan kiralik gitsin
Andrey Ramos'u izledim de pek iyi değil gibi ya. İyi top çalıyor da pasları, driblingi pek iyi değil gibi. Orta saha alacaksak skorer birisi olmalı.