Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı , transfer sihirbazı falan denildi adamın yaptığı sözleşmelere verilen bonservislere bakarsak şu forumdan kim gitse yapardı o sözleşmeleri ...
Bu forumdaki gerçek GALATASARAY'lilar gitse daha uygun sözleşme yapardı.
Çünkü buradaki bir çok Renktaş kulübün parasını kendi parası gibi görüyor ve savrulurken içi kan ağlıyor

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Seviyeye bak. Biri öbürüne hakaret eder öbürü ellerine vereceğiz der öbürü başka bir şey der. Bu adamların kulüpleri kurtarmasını bekliyoruz biz de.

Enson ali koc ali agaoglunu kovacak ts başkanlığından. Sonra yer sofrasinda poz versin dursun.

oyuncu gönderemediler ki oyuncu alsınlar sonra aldıklarını da sağa sola kiralarlar sağlam Türk oyuncularının önemi şimdi anlaşılıyor Ozan Kabak'ı sattık iki yabancı defansla oynuyoruz bence Ozan Marcao'dan iyi stoper de Luyindama ile yarışır umarım Emin Bayram kendini geliştirir.
Üstelik Ozan'in parasını diagne'ye vererek çöpe atmış olduk
Maaşını 3 kat artırıp yeni sözleşmeye ikna etseydik daha iyiydi

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Arkadaş scout ekibin yok ise Melo geldi sor ona kim var senin tarzinda Brezilya da var mı onerecegin biri o soylesin sana al getir bu kadar zor olamaz
Kardeş sormaya gerek yok ya, transfermarkt'a girip melonun takimi olan palmerias profile girince orada bir orta saha ben buradayım diye bagiriyor .
Matheus fernandes
2 aydır ben foruma yazıyorum bunlar nasıl görmüyor merak ediyorum

bize her saat 61 diye aciklamayi hemen yaparlar az sonra. sonra beynimiz neden yaniyor diye soruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt