Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba, Rize ile deplasmanda oynanacak Türkiye Kupası maçında, tam 249 gün sonra aynı yerde, aynı statta formasına kavuşacak.

SAKIN OYNATMAYIN! SAKIN!

Fatih Terim geçen sene Belhanda’ya gelen 8 milyon euroluk teklifi geri çevirerek hata yaptı. Evet şampiyon olduk. Ancak bir önceki sene N’Diaye satışından sonra da ah vah edip şampiyon olduk. Ciddi bir mali yükten kurtulmuş olacaktı kulüp.

Umarım elimizde patlamaz. Ki patladığını düşünmüyorum ben çoğu arkadaşlar gibi. Belhanda iyi bir futbolcu, mental açıdan sıkıntıları var. Ama önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nagatomo, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Marcao mental olarak çok zayıf bir eleman stoperin tekniğinden önce mentale.bakilir adamda konsantrasyon 0 çok.dengesiz iyi para veren varsa satilmali

Çok iyi transfer olur. Copa America'da izlemiştim taş gibi stoper. Yaşıda 27mış.
Ben Murillo'nun hiç bir maçını izlemedim. İnşallah dediğin gibi iyi stoperdir. Yalnız satın alma opsiyonları olmayınca kiralık oyuncuların iyi çıkmasına da üzülüyor insan. Tabi kötü çıkmasın. Ayrıca Falcao'nun vatandaşı birbirlerinin performansını artıracaklardır illaki.

Ben Murillo'nun hiç bir maçını izlemedim. İnşallah dediğin gibi iyi stoperdir. Falcao'nun vatandaşı birbirinin performansını artıracaktır illaki.
Kolombiyanın en iyi 3-4 adamlarından. Savunma kaabiliyeti 4-4luk hem havadan hem yerden kesiyor.

Barçalıların yorumlarını okuyorum onlarda beğenmiş.

Murillo transferi yatmış sanırım siyasi ve sosyal ikliminden çekiniyormuş.

KAP gelmeden hiç bir oyuncunun kesin olarak geldiğine inanmam. Siz de öyle resmi açıklama gelmeden hiç bir habere itibar etmeyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt