- 20 Mayıs 2011
- 23.106
- 10.130
- 1.873
Emre Akbaba, Rize ile deplasmanda oynanacak Türkiye Kupası maçında, tam 249 gün sonra aynı yerde, aynı statta formasına kavuşacak.
SAKIN OYNATMAYIN! SAKIN!
SAKIN OYNATMAYIN! SAKIN!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay ya 8 ayı geçmiş neredeyse 1 yılı bulacakmış Emre Akbaba'nın tekrar oynaması.Emre Akbaba, Rize ile deplasmanda oynanacak Türkiye Kupası maçında, tam 249 gün sonra aynı yerde, aynı statta formasına kavuşacak.
SAKIN OYNATMAYIN! SAKIN!
Daha kazmasını bulurlar sonraMarcao denen kazmaya 5 milyon euro. SAT!!!!
Marcaodan daha kazması bekir olur sadık olur yani imkani yokDaha kazmasını bulurlar sonra
GüvenemiyorumMarcaodan daha kazması bekir olur sadık olur yani imkani yok
Çok iyi transfer. Copa America'da izlemiştim taş gibi stoper. Yaşıda 27mış.Sampdoria, Murillo'yu resmen Galatasaray'a kiraladı. (Libero Sport)
Adamın kendine güveni yok oyle stopermi olurMarcao mental olarak çok zayıf bir eleman stoperin tekniğinden önce mentale.bakilir adamda konsantrasyon 0 çok.dengesiz iyi para veren varsa satilmali
Ben Murillo'nun hiç bir maçını izlemedim. İnşallah dediğin gibi iyi stoperdir. Yalnız satın alma opsiyonları olmayınca kiralık oyuncuların iyi çıkmasına da üzülüyor insan. Tabi kötü çıkmasın. Ayrıca Falcao'nun vatandaşı birbirlerinin performansını artıracaklardır illaki.Çok iyi transfer olur. Copa America'da izlemiştim taş gibi stoper. Yaşıda 27mış.
Kolombiyanın en iyi 3-4 adamlarından. Savunma kaabiliyeti 4-4luk hem havadan hem yerden kesiyor.Ben Murillo'nun hiç bir maçını izlemedim. İnşallah dediğin gibi iyi stoperdir. Falcao'nun vatandaşı birbirinin performansını artıracaktır illaki.