Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
bunu günler önce söyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasan kartaldan oyuncu dilendik yazın bunu da yaparlaryalandır diye umuyorum. erzurumspor başkanını geçen sene küme düştükten sonra bizim şampiyonlugumuza yönelik "şaibeli şampiyonluk" yakıştırmasını unutmadık. ama yöneticiler unuttu. çünkü yöneticile galatsaraylı degil.
ben artık serdar ali çeliklere güveniyorum abi. inancım tam adama.
bu rodop, ıvır zıvır gazeteciler transfer sezonu öncesi belhanda'ya arap klüblerinden çok ciddi teklifler var diye üfürüyordu.
serdar ali vole'de yok abi unutun o işi arap klüpleri arap federasyonu artık para harcayamıyor. bitti o iş. belhanda'yı satamazsınız ,kimse almaz diyordu uğura. adam haklı çıktı.
Daha genç! , pişsin gelsin yaşı 30a yaklaşırsa forma giyer bizde ancak.Sekidika'yı niye kiralık yolluyoz lan takımda kanat kalmadı.

Ne şut çekmiş yine Can senin maestro 19. saniyede, harbi bu adamı elimizde tutmakta zorlanacağız gibi
falcao gol atabilir miMuslera
Linnes-Mustafi-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri
Feghouli-Emre Akbaba-Onyekuru
Falcao
bu olur sanki
Kardeş, yollamazsa da iftira atmakta sana yakışır diyelim.Jesseyi kiralık göndermek tam FT ye yakışan bir hareket olur. Adaletsizliğin olduğu yerde FT vardır diye boşuna demiyoruz. Biz jesse-onyekuru hızlı oyun hızlı hucum hayalleri kurarken şunların kafa yapısına bak. Al nagatomo ile marianoyu oynat sağ sol önde,futbol fukarası.
FT nin yapmadığı şey değil,Adaletsizliğin olduğu yerde FT vardır sözü binlerce kez kanıtlandı jesseyi taraftar tepkisi yüzünden gönderememeleri bunu değiştirmez.Kardeş, yollamazsa da iftira atmakta sana yakışır diyelim.