Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalandır diye umuyorum. erzurumspor başkanını geçen sene küme düştükten sonra bizim şampiyonlugumuza yönelik "şaibeli şampiyonluk" yakıştırmasını unutmadık. ama yöneticiler unuttu. çünkü yöneticile galatsaraylı degil.
hasan kartaldan oyuncu dilendik yazın bunu da yaparlar

ben artık serdar ali çeliklere güveniyorum abi. inancım tam adama.
bu rodop, ıvır zıvır gazeteciler transfer sezonu öncesi belhanda'ya arap klüblerinden çok ciddi teklifler var diye üfürüyordu.

serdar ali vole'de yok abi unutun o işi arap klüpleri arap federasyonu artık para harcayamıyor. bitti o iş. belhanda'yı satamazsınız ,kimse almaz diyordu uğura. adam haklı çıktı.

ben artık serdar ali çeliklere güveniyorum abi. inancım tam adama.
bu rodop, ıvır zıvır gazeteciler transfer sezonu öncesi belhanda'ya arap klüblerinden çok ciddi teklifler var diye üfürüyordu.

serdar ali vole'de yok abi unutun o işi arap klüpleri arap federasyonu artık para harcayamıyor. bitti o iş. belhanda'yı satamazsınız ,kimse almaz diyordu uğura. adam haklı çıktı.

serdar ali kral adam

Jesseyi kiralık göndermek tam FT ye yakışan bir hareket olur. Adaletsizliğin olduğu yerde FT vardır diye boşuna demiyoruz. Biz jesse-onyekuru hızlı oyun hızlı hucum hayalleri kurarken şunların kafa yapısına bak. Al nagatomo ile marianoyu oynat sağ sol önde,futbol fukarası.

Süleyman Rodop

@SuleymanRodop

·
17s

Son dakika... Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay taraftarın yüreğine su serpti.. “Eskişekirspor’dan transfer ettiğimiz Jesse Sekidika’yı başka bir takıma kiralamamız söz konusu değil. Böyle asılsız haberlere taraftarımız rağbet etmesin”...

Jesseyi kiralık göndermek tam FT ye yakışan bir hareket olur. Adaletsizliğin olduğu yerde FT vardır diye boşuna demiyoruz. Biz jesse-onyekuru hızlı oyun hızlı hucum hayalleri kurarken şunların kafa yapısına bak. Al nagatomo ile marianoyu oynat sağ sol önde,futbol fukarası.
Kardeş, yollamazsa da iftira atmakta sana yakışır diyelim.

Seko Fofana iyi oyuncu ama oyle gozunuzde fazla buyutmeyin, mesala Bernard Mensah Seko Fofana kadar top oynar ama bazi taraftarlar Kayseri'de oynadigi icin transferine sicak bakmiyor.

Bir de Kessie ornegi vereyim, Kessie ile ilgilendigimize dair haberler ciksa muthis topcu ama alamayiz dersiniz, 2 mac sahaya ciksin Kessie bu mu diyeceksiniz, her oyuncuyu gozunuzde buyutmeyin bence.

Seri ve Nzonzi transferleri de bir diger ornek. Bu ikiliyi izlemeyenler transferlerinden sonra ocakta sampiyon oluruz muthis kadro falan denildi. Sahaya ciktiktan sonra Nzonzi hic dikine gitmiyor ve ofansif katkisi yok Nzonzi bu mu denildi. Seri hakkinda ise kosmayan afrika'li ilk kez goruyorum yorumlari yapildi.

Yanlışsam cahilliğime verin.. Bu mariano - nagatomo-nzonzi kesin gidici saracchi ve sekidika ihtiyacımız olduğu için alındı.. bunları tff listesinden çıkarıp saracchi ve sekidikayı ekleyemiyor muyuz? Linneste öyle yapıldı işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt