Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EOQZxcJW4AEtJTk

NDONGALA

Kasimpasa icin iyi transfer
Bizim için ise kötü transfer.
Seneye 10 milyona bize kitlerler

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Onazi denizliye gidiyormus. Sakatlanmadan önce baya iyidi

Küçükten beri Karabükspor’un maçlarını iç saha deplasman statda hiç kaçırmadım bu bizim Sekidika, Emenike’nin kısa boylu ve orta saha versiyonu.

Şu kanser herifin gittiği gün kutlama yapıcam. Uzun süredir bir futbolcu sıkıntı oluşturuyor bende. O cılız şutları, cılız pasları, ceza sahası civarına girmek isteyince hiçbir şey yapamayacağını bilerek izlemek (en önemlisi de bu, hücumda etkisiz olduğunu biliyorsun. Umut duyamıyorsun öyle bir vaka oldu artık) Bırak artık yakamızı be arap. Lütfen. En azından şampiyonluklarda vardı diye saygı duyarak ayrılalım

keske (eger anlastiysak) simdide aciklasak. Rahat oluruz bari. Etik felan baslarim bu ligde etik felan mi var. hatta her büyük takim yapiyor bunu

Etiklik bir durum yok ya sene sonu zaten öğrenir herkes.. Çok net hatırlıyorum bjk cenki devre arası beleş bu şekilde açıklamıştı.. Aldıysak bizde yapalım açıklamayı

Etiklik bir durum yok ya sene sonu zaten öğrenir herkes.. Çok net hatırlıyorum bjk cenki devre arası beleş bu şekilde açıklamıştı.. Aldıysak bizde yapalım açıklamayı
Niye simdiden aciklamiyoruz? Bayern daha 1-2 hafta önce Nübeli acikadi. Ondan önce Lewa, Götze opsiyonlarini acikladi
Goretzka acikladi

real nuriyi
Barca griezmanni

vs. Sacma acikla iste. Kim ne bok diyorsa desin

Niye simdiden aciklamiyoruz? Bayern daha 1-2 hafta önce Nübeli acikadi. Ondan önce Lewa, Götze opsiyonlarini acikladi
Goretzka acikladi

real nuriyi
Barca griezmanni

vs. Sacma acikla iste. Kim ne bok diyorsa desin
Turkiye'de bu durum farklı. Fufa ulke federasyonu karar verir.diyor ve biz de ancak oyuncunun mevcut klubu ki burada Sivasspor musade ederse aciklayabilir ve alabilirsin. Cenk te de durum öyleydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt