Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murillo nasıl beyler is yapar mi sizce ? Ben Marcao ya benzettim oyun stilini , Marcao nun yanına Daha teknik daha soguk kanlı bir stoper gerekmez mi ?

Tamam adam gonderemiyorsun nzonzi noldu andone ve lyundama lisanslari neden aktif yazin emre sakatlaninca cart diye askiya aldiniz linnes garibini iki gunde askiya aldiniz gucunuz yettiginemi hemen lyundama ve andone askiya alinip jesse ve sarraciye lisans cikarilmali nzonzi madem gidecek neden lisansi duruyor iptal et adam gitsin kimle gorusurse gorussun yonetim tam acemi

Vay şerefsiz Lyonlular vay, Evra kardeşimizi kabilesine kadar yollamışlardı, biz de krizi fırsata çevirelim diye düşünmüştüm renktaş
Marcelo tarzında bir stoper bulabilseydik mükemmel olurdu lakin Murillo'yu bile alamadığımıza göre herhalde bizimkiler şu kıvama gelmiştir:
>>> Stoper
Aranan özellikler > Stoper olması, beleşe yakın bi fiyatı olması.

tenor.gif
Eyvallahı yok😃

Yarın yanımda başkası olmasa rize maçı dönüşü bizim takımı havaalaninda beklerdim faslı için😍 ne yazik ki acil işim var :@ :@

Marcelo tarzında bir stoper bulabilseydik mükemmel olurdu lakin Murillo'yu bile alamadığımıza göre herhalde bizimkiler şu kıvama gelmiştir:
>>> Stoper
Aranan özellikler > Stoper olması, beleşe yakın bi fiyatı olması.
Emin oynasın daha sağlıklı bu durumda çok hata yapar muhtemelen ama olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt