Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Maicon&Belhanda&Diagne&Feghouli gibi az da olsa para edebilecek isimleri satsak aslında tam ihtiyacımız olan 2 oyuncu var birisi Aurélio Buta diğeri de Kaan Ayhan

---------Fernando Muslera-------
Christian Luyindama-------------------Marcao Teixeira
Aurélio Buta-------------------Kaan Ayhan--------------Marcelo Saracchi

Kaan Ayhan defansif orta saha olarak da görev alabiliyor, gerektiğinde tek ön libero olarak gerektiğinde de böyle 3. stoper olarak kullanabiliriz zaman zaman üçlü defansta başarılı olduk bence bu oyuncular ile daha da başarılı olabiliriz ...

zu denizli demislerdi dün

su denizli maci zor olacak pazar

Çok ciddi kapanan ve bize en fazla ters gelen sistemde oynuyorlar.Çok hızlı kontra atağa çıkıyorlar.

Hala şu rezil takıma gerekli takviyeler yapılmadı..

Hayır arkadaş hiçbirşey bilmiyorsan defansla falan hiç uğraşma ofansif bölgeye al iki,üç tane üst düzey fark yaratan adam takımın çehresi değişir.
Bizimkiler hala stoper peşinde.
Onyekuru falan bu kadrroda istenilen verimi vermenz onada küfür ederiz.

Yok ocak transferi zormuş, yok ffp varmış bunlar bizim başımızdakilerin beceriksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu Adamlar koca sezon yattı.önceden hiçbir çalışma yapmamışlar.transferde ve oyuncu seçiminde bu kadar rezillik yaşanmasına rağmen şu klübün başına işi bilen adamları getirmeyip sırf ego uğruna,ahbap ve çavuşlarına transfer yaptırırsan böyle rezillikler yaşarsın.

Ne zaman kendilerini değilde Galatasarayı düşünen adamlar yapar bu işleri o zaman belki düzelir.

Şu Maicon&Belhanda&Diagne&Feghouli gibi az da olsa para edebilecek isimleri satsak aslında tam ihtiyacımız olan 2 oyuncu var birisi Aurélio Buta diğeri de Kaan Ayhan

---------Fernando Muslera-------
Christian Luyindama-------------------Marcao Teixeira
Aurélio Buta-------------------Kaan Ayhan--------------Marcelo Saracchi

Kaan Ayhan defansif orta saha olarak da görev alabiliyor, gerektiğinde tek ön libero olarak gerektiğinde de böyle 3. stoper olarak kullanabiliriz zaman zaman üçlü defansta başarılı olduk bence bu oyuncular ile daha da başarılı olabiliriz ...
Kaan Ayhan konusuna kesinlikle katiliyorum cok yonlu bir oyuncu stoper on libero ve sagbek oynayabiliyor fizigi de cok iyi kendini iyi gelistirdi./

Yazınkiş nöbetin çeyreği yok adam çıkmış Terim de hocamı diyor diğeri çıkmış filanca hala gitmedi diye sallıyor kolaysa gidin siz yapın Mariano niye gitmemişmiş sözleşmesi var gitmiyor sıkıysa feshet tek taraflı.

Yahu bazıları abartıyor eyvallahda sende tam tersi abartıyorsun.
Kabul edin özellikle transferde kötü yyönetiliyoruz.ısrarla neyi savunmaya çalışıyorsunuz.

O mariano dediğin adamın performansının düşeceği çok belliydi.Peki bu konuda ne yapıldı.hiç bir çalışma yapılmadı.Şimdi kör gözlere sokunca rezil performansını eeee nasıl göndereceğiz.

Bu sadece mariano değil çoğu oyuncuda oluyor.

Sergenden hoca falan olmaz, hic bir tane takimda 1 tane sezon calistirmadi.

Cok miymiy bir adam, herhalde transfer istedi 3-4 tane olmayinca problem cikardi, ve gonderdiler.

Kaan Ayhan konusuna kesinlikle katiliyorum cok yonlu bir oyuncu stoper on libero ve sagbek oynayabiliyor fizigi de cok iyi kendini iyi gelistirdi./
Gerçekten milli takımda herkes Çağlar veya Merih üzerinde duruyor ama Kaan boşa atılmaması gereken bir oyuncu hele ki ligimizdeki yerli stoperlere bakıyorum Serdar-Necip-Sadık-Caner Osmanpaşa-Mustafa Akbaş-Ahmet Çalık filan var bunlardan başka stoper bulamıyorsun yerli olarak ki bunları Kaan ile kıyaslamayı bile hakaret sayarım

Dediğin gibi hem stoper hem sağ bek hem önlibero aslında Kaan yetenekleri de çok gelişmiş üstelik 24 yaşında ...

Sergenden hoca falan olmaz, hic bir tane takimda 1 tane sezon calistirmadi.

Cok miymiy bir adam, herhalde transfer istedi 3-4 tane olmayinca problem cikardi, ve gonderdiler.
adam başakşehiri 3 0 yendi ,bjkyi yendi, bizle berabere kaldı, fenerle beraberer kaldı bence hata yaptı malatya göndermekle . 8.ler ligde

profesyonel futbolcu younès belhanda ve kulübü fc dynamo kyiv ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 8.000.000 eur tutarında transfer bedeli ödenecektir.

ayrıca, bonuslara istinaden maksimum 2.000.000 euro (net) olmak üzere,

kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında uefa şampiyonlar ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500.000 euro net

kulübümüzün 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında uefa avrupa ligi grup aşamasına katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 250.000 euro net

futbolcunun forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden 250.000 euro net

futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
2017-2018 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti
2020-2021 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti

buna ek olarak futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı tff süper lig ve uefa müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 eur prim ödeyecektir. kulübümüzün, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası ekstra 100.000 euro prim ödemesi yapılacaktır.

resmen sevr anlasmasini imzalamisiz. bu nasil kazik be
Bu anlaşmayı yapanlara hakkımı helal etmiyorum.

Transferde kötüyüz de bu sözleşmeleri yapan cenk ergün ve dursun özbektir adamlar içinden çıkmaya çalışıyor
adamlar sevr antlaşması gibi sözleşme yapmış atsan atılmıyor tutsan tutulmuyor.Mecburen gönderemediği için oynatıyor.
Mariano 1 nagatamo 1 milyon euro maaş alıyor olsaydı şimdiye çoktan satılmıştı.Transferin bu halinin tek sorumlusu
dursun denen yağlı surattır.

Bundan sonra takımın en iyisi olsa bile teklif geldimi (değerini buldumu ) satacaksın 9 milyon euroya belhandayı satmadık geçen sene şimdi 5 milyon zor verirler keza marcao örnegide var sezon başı.

Transferde kötüyüz de bu sözleşmeleri yapan cenk ergün ve dursun özbektir adamlar içinden çıkmaya çalışıyor
adamlar sevr antlaşması gibi sözleşme yapmış atsan atılmıyor tutsan tutulmuyor.Mecburen gönderemediği için oynatıyor.
Mariano 1 nagatamo 1 milyon euro maaş alıyor olsaydı şimdiye çoktan satılmıştı.Transferin bu halinin tek sorumlusu
dursun denen yağlı surattır.

Kimse böyle kolay kurtulamaz bu işten.. Geçen yıl belhanda 11e Araplara gidecekken ısrar edip takımda tutan ben değilim...dursun kadar yeni yönetim ve hoca da suçludur

Böyle bir şeyin resmi kanıtı var mı belki de itelemek için asılsız haberlerdi. Zira sanıyorum 3 seneden beri hep cıkıyor bu haberler. Zira cagne içinde yunus içinde geçerli. Ben o tekliflerin gerçek olmadığını düşünüyorum. Ha bir resmiyeti varsa da bilmiyorum o yüzden sordum

Bravo hoca bravo! Belhanda teklifini geçen sene geri çevirerek yine tarih yazdın!

Senin bu çok bilmiş tavırların bu külübü mali açıdan mahvetti zaten. Amrabat, Chedjou, Diagne, Belhanda olayı..

‘Ben adam ederim’

Bok edersin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bela handa
FB_IMG_1579096205472.webp

Senin bu çok bilmiş tavırların bu külübü mali açıdan mahvetti zaten. Amrabat, Chedjou, Diagne, Belhanda olayı..

‘Ben adam ederim’

Bok edersin.

düşünüyorum düşünüyorum bokun içinden çıkarıp adam ettiği topçu hatırlamıyorum. bu şehir efsanesi de nereden geliyorsa artık. gelen geriye gidiyor daha çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt