Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Musap aydınlı Modeste ismini duymasın 2 ay onu sayıklar şimdi yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 e filan kimse almaz her habere inanmamak lazim ki belhanda gecen sene devrede gitse biz sampiyon olamazdik fena oynamadi ozamanda devre arasinda niye gonderdin diye sovecektiniz oyle kolay degil bu islerKimse böyle kolay kurtulamaz bu işten.. Geçen yıl belhanda 11e Araplara gidecekken ısrar edip takımda tutan ben değilim...dursun kadar yeni yönetim ve hoca da suçludur
Gelmeli mi?Maç sonu avantajlı bi şekilde bitirirsek ben hocadan Arda ile ilgili bi gelişme bekliyorum..
Sozlesmeyi feshetseler bu seferde yazik klubun paralarina vs laflari donecekBence değil gitmeyen sözleşmesi olan adamı nasıl yollayacaklar gitmezse nasıl adam alacaklar
2 sampiyonluk geldi. Sampıyonluk sonucunda cl ye gittin kurdan dolayı kara geçti kulup. Cinayetse de iyisiCenk+Tudor toplamı 45 milyon euroluk transfer yaptı toplamda. Net maaşlar minimum 2 milyon. Ortalaması 3 üzeridir muhtemelen Gomis-Belhanda-Feghi maç başı+bonus vs hesaplarsak. Tek transfer döneminde. Cinayet.
Gelmeli ve büyük ihtimalle de gelecek gibi..Gelmeli mi?![]()
FLAŞ! Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Arda Turan ile anlaştı. Arda Turan, Galatasaray'ın tuttuğu bir kondisyoner ile antrenmanlarını sürdürüyor. Cuma günü bu transferin açıklanma ihtimali yüksek."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim taraftarın nabzını ölçüyor sosyal medyadan. Acaba fazla tepki verecekler mi diye gazetecilere duyum veriyorlar. Hoca zaten Arda'yı istiyor bu 2+2=4 kadar net. Yönetim tarafsız bu konuda. Taraftarın tepkisinden çekiniyorlar.Klubun 2. Baskanı çıkıyor. Arda ile ilgili degisen bir sey yok diyor. Jesse'yi kiralik vermek gibi bir dusuncemiz yok diyor. Biz burda sayfalarca by konuları konusuyoruz. Ya yonetim yalan soyluyor ya da bazilari twitterda takipci kasiyor. Sizce hangisi?