Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse böyle kolay kurtulamaz bu işten.. Geçen yıl belhanda 11e Araplara gidecekken ısrar edip takımda tutan ben değilim...dursun kadar yeni yönetim ve hoca da suçludur
11 e filan kimse almaz her habere inanmamak lazim ki belhanda gecen sene devrede gitse biz sampiyon olamazdik fena oynamadi ozamanda devre arasinda niye gonderdin diye sovecektiniz oyle kolay degil bu isler

Maç sonu avantajlı bi şekilde bitirirsek ben hocadan Arda ile ilgili bi gelişme bekliyorum..

Cenk+Tudor toplamı 45 milyon euroluk transfer yaptı toplamda. Net maaşlar minimum 2 milyon. Ortalaması 3 üzeridir muhtemelen Gomis-Belhanda-Feghi maç başı+bonus vs hesaplarsak. Tek transfer döneminde. Cinayet.
2 sampiyonluk geldi. Sampıyonluk sonucunda cl ye gittin kurdan dolayı kara geçti kulup. Cinayetse de iyisi

Klubun 2. Baskanı çıkıyor. Arda ile ilgili degisen bir sey yok diyor. Jesse'yi kiralik vermek gibi bir dusuncemiz yok diyor. Biz burda sayfalarca by konuları konusuyoruz. Ya yonetim yalan soyluyor ya da bazilari twitterda takipci kasiyor. Sizce hangisi?

Arda Turan gelmiş ha.....
Selçuk ile iyi ikili olurlar ha. Bide Burak gelsin yaz döneminde ohhhh mis....

Ya akıl tutulması resmen. Milyonların döndüğü sektörde bu tür duygusal davranışlar kulübün sonu olur. Hadi mok gibi paran olur kulüp olarak.... yinede yanlış olur o vakit gerçi ama kulübün mali tablosuna dokunmaz pek en azından

Klubun 2. Baskanı çıkıyor. Arda ile ilgili degisen bir sey yok diyor. Jesse'yi kiralik vermek gibi bir dusuncemiz yok diyor. Biz burda sayfalarca by konuları konusuyoruz. Ya yonetim yalan soyluyor ya da bazilari twitterda takipci kasiyor. Sizce hangisi?
Yönetim taraftarın nabzını ölçüyor sosyal medyadan. Acaba fazla tepki verecekler mi diye gazetecilere duyum veriyorlar. Hoca zaten Arda'yı istiyor bu 2+2=4 kadar net. Yönetim tarafsız bu konuda. Taraftarın tepkisinden çekiniyorlar.

Terim eğer Arda'yı getirirse bu kulübe onun da işi yok. Zaten bu sene yaptığı hatalarla, oynattığı daha doğrusu oynatamadığı futbolla, aldığı sonuçlarla kredisi bitti. Arda'yı da getirirse bu yaptıklarına tüy dikmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt