Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.forvet lazım ama yok stoper lazım o da yok
Gol atamiyoruz 10 numara lazım o da yok
Bakalim n'olacak sonumuz

Sa dransfer sevdalıları iyi nöbetler

Hissiyatım, stopere yerli oyuncu alınıp Mariano'nun yerine as sağ bek alınması ve sol bek rotasyonunun Linnes-Saracchi olması

Ahhh ulan o 1996-2000 li yillarda deli gibi rakibe basan, nefes aldirmayan içerde disarda önüne geleni tokatlayan takımı özledim, tabi bir HAGİ daha gelmesi imkansiz olduğu için,artik mazi böyle futbol..

EOVv3xqXUAM19OP

bu rizedeki oğulcan hiç fena değil yav. burak yılmazın yıllarca kanatta harcandığı gibi harcanıyor. geçen yıl okanla naptı bilmiyorum fakat şenor gibi biri lazım bu herife. şu haliyle rahat fenere kapak atar

bu rizedeki oğulcan hiç fena değil yav. burak yılmazın yıllarca kanatta harcandığı gibi harcanıyor. geçen yıl okanla naptı bilmiyorum fakat şenor gibi biri lazım bu herife. şu haliyle rahat fenere kapak atar
2013'te Fatih hocanın aldırdığı 1 ay sonra yolladığı Oğulcan mıydı bu? Erman Kılıç'ı da 1 maç oynatıp sonra yollamıştı diye hatırlıyorum.

Bursa'dan bize gelip kaçmıştı yanlış hatırlamıyor isem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt