Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim teknik heyetin nasil kocaman bir fiyasko oldugu ortaya cikti. Bizim ligde, Melo gibi, Atiba gibi hircin TOP KAPMA yuzdesi YUKSEK olan adamlar herzaman onde olmustur. Nzonzi kahni gibi, Serinin fiziki 18 yasinda cocuk gibi. Oraya fizikli top kapma yuksek olan adami alacaksin.
Doğru 30 milyonluk nzonzi yi ve seri yi Terim istemiştir hatta listenin en başındaydılar yönetimde hemen aldı. Bu transferlerin menejer tavsiyesi fırsat transferi olduğunu futboldan az anlayan adam bilir.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye'nin dikine top sürüşleri aklıma geldi. Emre Akbaba da az da olsa dikine gidiyor gibi en azından golü kokluyor ve ceza sahası içerisine çokça dalıyor.

O zaman hemen bir Mensah oylaması açılsın bakalım gsc çoğunluğu ne düşünüyor Mensah konusunda alınsın mı alınmasın mı?
Tamam oynamayan adam formdan düşer ama Linnes yokken güzelleme yapan herkes dün çöp ilan edecekti az daha

Terim sportif direktor olsa ..Okan hoca gelse neolurki
Teknik direktorluk kariyeri boyunca 500 futbolcu transfer ettirip 3-5i disinda ustune koyan tek transferi olmayan birine sportif direktorluk! Oda yetmiyor Galatasaray’i satip sampiyonluga mal olan 2 serefsizden biri olan oKANSIZ teknik adam oluyo. Daha kotu bir senaryo olamazdi. Oldu olcak Arda’yada kaptanligi teslim edelim 😁

Taylan, Ömer, Emre orta sahası fena olmadı mücadele gücü açısından. Lemina da var.

Seri'den umudum halen var ama şu an formayı hak etmiyor, daha istekli olması lazım. Nzonzi de kalmalı bence.

Belhanda'dan kurtulsak yeterli aslında.

Bu hafta sonu çok güzel maçlar var. Futbol severler futbola doyacak.

Cumartesi günü Başakşehir evinde Malatya ile oynuyor. Normalde Başakşehir favori derdim ama Malatya'da Sergen'in kovulması ve Ünal Karaman'ın gelmesi Malatya'yı kolay lokma olmaktan çıkarttı. Bu maç berabere bitebilir.

Cumartesi gününün diğer maçında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep ile oynayacak. Fener'in işi bence zor.

Pazar günü bizim Denizli maçımız saat 4'te ya kötü bir saat, akşam 19:00 maçları daha güzel oluyor ama ne olursa olsun Denizli'yi yenmeliyiz.

Ve geldik en önemli maça Pazar akşam saat 19:00'da Beşiktaş evinde Sivasspor ile oynuyor. Her türlü sonuç bize yarar lakin gönlüm maçın berabere bitmesinden yana, bir takım yenecekse o da Beşiktaş olsun.

Hayırlı ikindiler gençler ne yapıyorsunuz lan burada transfer mransfer ben çayımı aldım keyif yapıyorum fenerli yöneticilerin fetöcülükleri tescillendi şimdi gelsin aliş koççuğu fetöcü nihat abisi kurtarsın babayı yediler :)

yav Allah aşkına Eskişehir'den Mehmet ozcanu al Kayseri'de mensahi al belhanda feghouli nzonzi seri gönder gitsin

Mehmet
Lemina Mensah

orta sahası rakibi parça pincik eder ve çok dinamik olur

Şerefsizler bizim şampiyonluk oranını 7.50ye çıkarmışlar sikecileri iyice dusurmusler aleni diyorlar sizi şampiyon yapmiyacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt