Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.189
- 17.853
- 2.228
seri yerine tartışmasız emre akbaba sol onye sağ feg forvet falcaoçok büyük küfürler yer bu ortasaha. Lemina bile çöp ilan edilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seri yerine tartışmasız emre akbaba sol onye sağ feg forvet falcaoçok büyük küfürler yer bu ortasaha. Lemina bile çöp ilan edilir
Hayırlı ikindiler gençler ne yapıyorsunuz lan burada transfer mransfer ben çayımı aldım keyif yapıyorum fenerli yöneticilerin fetöcülükleri tescillendi şimdi gelsin aliş koççuğu fetöcü nihat abisi kurtarsın babayı yediler![]()
Nihat Özdemirin AvanesiKimler fetöcüymüş?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
-Falcao kötü çünkü top gelmiyor..
- seri kötü çünkü koşan hareketli kanat yok
-nzonzi kötü çünkü oyun kurucumuz yok
Lemina bu takımda oynamıyor mu veya Ömer bayram bu adamlar neden kariyerlerinin en verimli dönemlerini geçiriyor.. Top gelmiyor dediğiniz takımda 6 aydır top oynamayan emre akbaba 2 maçta 2 gol attı taylan ilk kez 11 başladığı maçı 2 gol 1 asistle bitirdi.. Falcaonun ayağı taş mı bağlıyor takım arkadaşları veya belhandanın serinin..
Vermicek vermicek. Onun değil mi vermicekEkli dosyayı görüntüle 69872
Falcao mac icinde bir cok kez böyle kosu yapiyor. Veren yok
Yanında DrogbaFalcaonun arkasinda Prime Sneijder olacakti ohohohoho
Yanında Drogba
Vermicek vermicek. Onun değil mi vermicek
Ekli dosyayı görüntüle 69872
Falcao mac icinde bir cok kez böyle kosu yapiyor. Veren yok
Bir tane kacirdi fena göztepe karsiYaw kardeşim iyi bir koşmuş 5 kere attın aynı fotoyu dünden beri bu kadar düşürmeyin beklentinizi gözünüzü seveyim 5-6 milyon kuru para alıyor bu adam.. Emre akbabaya gelen topu Falcao atabilir miydi bunu konuşalım.. Çok daha netlerinde sıçıp batırdı ligde..
Bir tane kacirdi fena göztepe karsi
Btw Poldi zu Antalya!?
Ağzından bal damlıyor renktaşTek rakibimiz Başakşehir gibi duruyor.