Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri ile devam etmek demek bence hiç bir hedefin kalmadığını kabul edip şampiyonluktan vazgeçmektir.
Ayrıca Mert hakan Mensahtan daha ofansif oyuncu mert hakan gelesede oynayacak yer buluruz.
Mert hakan mensah lemina orta sahası tam hayalimdeki gibi olur 3 tane çevik hızlı genç ileri geri oynayabilen
ayakları düzgün oyuncu önünede sağlam bir üçlü koydunmu ligin tozunu atarsın
Hayallere bak aynı hocasınin hayali gibi CL' de 6 yemelik ortasaha.

Kayseri ve Sivas'ın ortasahalari Renktaşimizin hayallerini süslüyor :)

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Seri yerine orta saha lazim. Seri fizik olarak deplasmanları kaldıramaz. Her deplasmanda siniyor. Nzonzi affedilse adama da gerek yok aslında. Belhanda gitmeyecek karaktersiz bir adam. Nagatomo, mariano gitmeli andone gidecekse diagne gelmeli. Oyuncu göndermekte ağır kaldık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönlümüzdeki kadro

Muslera
Linnes Transfer Marcao Sarrachi
Mvilla
Lemina Mensah
Sekedika Falcao Onyekuru

olucak olan

Muslera
Linnes Donk Marcao Sarrachi
Lemina
Emre Belhanda
Feghouli Falcao Onyekuru

M’vila’yı bilmiyen arkadaşlar kendisi biraz Nainggolan tarzında bir kardeşimiz. Sert,teknik,hızlı aynı zaman da şutu var.

-Falcao kötü çünkü top gelmiyor..

- seri kötü çünkü koşan hareketli kanat yok

-nzonzi kötü çünkü oyun kurucumuz yok

Lemina bu takımda oynamıyor mu veya Ömer bayram bu adamlar neden kariyerlerinin en verimli dönemlerini geçiriyor.. Top gelmiyor dediğiniz takımda 6 aydır top oynamayan emre akbaba 2 maçta 2 gol attı taylan ilk kez 11 başladığı maçı 2 gol 1 asistle bitirdi.. Falcaonun ayağı taş mı bağlıyor takım arkadaşları veya belhandanın serinin..
8 aydır yok emre akbaba

Muslera
Linnes-Yunis Abdelhamid-Marcao-Saracchi
M'Vila-Lemina
Feghouli-Emre(Taylan)-Onyekuru
Falcao
Haberlere göre böyle bi 11 olacak heralde..

3C23E8A4-C2A6-48EE-A0A6-82F8ECD65FC1.webp

Bu ne yapiyo yaw

Muslera
Linnes-Yunis Abdelhamid-Marcao-Saracchi
M'Vila-Lemina
Feghouli-Emre(Taylan)-Onyekuru
Falcao
Haberlere göre böyle bi 11 olacak heralde..
Herşeye çöp demem ama şöyle bi kadro düşünüyorlarsa hakikaten bu sezon çöp demektir. Hiç transfer yapmayalım daha iyi. Birbirini tamamlayan oyuncu topluluğu göremiyorum ben bu kadroda

Herşeye çöp demem ama şöyle bi kadro düşünüyorlarsa hakikaten bu sezon çöp demektir. Hiç transfer yapmayalım daha iyi. Birbirini tamamlayan oyuncu topluluğu göremiyorum ben bu kadroda
Haberlere göre böyle bi 11.Belhanda istediği kadar gitmem desin Diagne gibi gidecek bence.Yerine haber olarak Bonaventura ismi vardı.O da İtalya Ligi'nden bi takıma gidecekmiş..

Milan ve Roma Cengiz - Suso takasi icin gorusuyorlarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt