Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Siz kimsiniz sormasi ayiptir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz kimsiniz sormasi ayiptir?
Mvila Hayirli olsun
Mvila Hayirli olsun
Form durumunu, karakterini filan bilmiyorum, bilenler aydınlatabilir @Léo Güney...Mvila Hayirli olsun
Daha önce 29 gol atanı da çok kolay harcadık...Bu Andone neden yollanmiyor cagirin 13 milyon verdiginiz adami takima, 30 gol atan adami ne kadar kolay harcadik.
Geçen transfer dönemi çok isteniyordu burada ama adam oynamıyor bile anlamadım nerede izlemisler.Nana Ampomah zu FB
Ghanasoccernet
Geçen transfer dönemi çok isteniyordu burada ama adam oynamıyor bile anlamadım nerede izlemisler.
Hay copunuze... Bikmadiniz onunuze gelene cop demeye. Herif basarili oldugu zamanlarda hep cift forvet oynamis. Adamin hedef santrafor olmadigini, tarz olarak Elmander gibi oldugunu bilmiyorsaniz asil cop siz oluyorsunuz burada.andone denen vasat çöp neden yollanmıyor bi halt oynadığı yok herifin hala gomis performansı bekleyenler var
O tip adamlarin Almanya'da iş yapmayıp burada yapması zor problemleri yetenek değil, disiplin ancak çok iyi fiziği varsa belki onun sayesinde ayakta kalır ligde ama dediğin profilin ön plana çıkan özelliklerinden biri olmaz genelde fizik.4M euroya Dusseldorfa transfer olmustu, ama hic bekleneni veremedi. Bana zenci Emre mora andiriyor, hiz ve adam gecme var ama son vuruslar cok kotu.
Arda gelirse yapacağı işler:
1. Yerli futbolcuları yabancılara karşı kışkırtmak
2. Takimdan haber sizdirmak.
3. Hocayla başkanı birbirine düşürmek.
4. Futbol oynamak dışında herşey(pasta kesmek vs.)
Arda yerine genc futbolcu alalim, altyapidan oynatalim.