Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan
Emre Kilinc
Nazim Sangare
Mehmet Ozcan

sart.
Mert hakan ve emre kilinci ben bizde görüyorum. Hele merti.
taylan
Emre A.
Mert
Ömer

minimum 4 oynayacak yerli var. Emre Kilinc + Mert Cetinde gelseler:

Nando
Linnes Luyi Mert Saracchi
Lemina
Mert H. Akbaba
Emre K. Falcao Onyekuru

güzel takim olur aslinda.

Bence bu ardayi ki kaç kere yalanlandı başkan tarafından ne başkan ne hoca istiyor bunlara medya ve ağır abi baskıları yalan dolan haberler seviş ediliyor menajeri vs tarafından. Terim istese kivirmadan gelsin derdi lisan i münasip yaptı ama anlamıyor

Evet bi daha hayirli olsun

Idris-Elba-British.webp

Arda Turan konusu herhalde gündemde tutulup diğer Transferler pek konuşulmasın diye.

Zaman kazanıyor Yönetim vs. Gündem tek Arda Turan olmuş.

Illahi 10 yapacaklarsa 10+0+0 yaparlar umarim bari. Yerli anlaminda zaten problem cekmeyiz (hele hele OS Anlaminda . Bir de mert cetin gelse stopere ).
10 yabancı kuralına ben de fitim. Ama dediğin gibi +'lı falan bir şey olmayacaksa. Yabancıya kriter getirilmesi de hoş olmaz bence çünkü scout transferi yapamayız o şekilde. Atıyorum Sekidika gibi maliyeti düşük oyuncuları yazdıramazsın eğer belli kriterler getirirsen Premier Lig'de olduğu gibi. Biz Arsenal, Chelsea vs. değiliz gidip genç milli takımda 20 maça çıkmış genç Afrikalı'yı 10 milyon euro verip alalım.

mvillamı yada mensahmı ?
Mvila. Mensah fena oyuncu degil ama bize lazimmi?
mvila 6 oynuyor. Böylece Lemina yi 8atarsin. Mensah ise Emre veya Serinin yerine olacak.
Mvila
Lemina Emre/Seri

daha cok tercih ederim. Böylece 6 no icin 3 oyuncumuz olur + 8 icin opsiyon yaratmis oluruz. he teixeira felan denilseydi mvila yerine o tarz 10/10.5 isterdim.

Mert hakan ve emre kilinci ben bizde görüyorum. Hele merti.
taylan
Emre A.
Mert
Ömer

minimum 4 oynayacak yerli var. Emre Kilinc + Mert Cetinde gelseler:

Nando
Linnes Luyi Mert Saracchi
Lemina
Mert H. Akbaba
Emre K. Falcao Onyekuru

güzel takim olur aslinda.

Linnesi ben begenmiyorum, oraya A-class sagbek sart.

Buta
Marcelinho
Guga (cok zor artik)

5-7M euro alabilirsin.

Linnesi 2-4M euroya satip oraya genc bir bek sart.

10 yabancı kuralına ben de fitim. Ama dediğin gibi +'lı falan bir şey olmayacaksa. Yabancıya kriter getirilmesi de hoş olmaz bence çünkü scout transferi yapamayız o şekilde. Atıyorum Sekidika gibi maliyeti düşük oyuncuları yazdıramazsın eğer belli kriterler getirirsen Premier Lig'de olduğu gibi. Biz Arsenal, Chelsea vs. değiliz gidip genç milli takımda 20 maça çıkmış genç Afrikalı'yı 10 milyon euro verip alalım.
Söyle yapsalar kabul:
10+0+0
Genc yabancilar (23e kadar OK)
23-30 milli olmalari gerek veya minimum U da oynamis olmalari gerek
30+ Fifa rankinge bagli milli olmus %ler. Rankingden düstükce daha sik Milli olmalari gerek

Linnesi ben begenmiyorum, oraya A-class sagbek sart.

Buta
Marcelinho
Guga (cok zor artik)

5-7M euro alabilirsin.

Linnesi 2-4M euroya satip oraya genc bir bek sart.
Istedigim sag bek belli: Aurier. Imkansiz degil. Guga pahali olur ffp bitmeyene kadar

Istedigim sag bek belli: Aurier. Imkansiz degil. Guga pahali olur ffp bitmeyene kadar

Bu ikisine 5m euro civarinda alabilirsin.

Söyle yapsalar kabul:
10+0+0
Genc yabancilar (23e kadar OK)
23-30 milli olmalari gerek veya minimum U da oynamis olmalari gerek
30+ Fifa rankinge bagli milli olmus %ler. Rankingden düstükce daha sik Milli olmalari gerek
Keşke senin düşüncende birileri verse şu kararları. :D Ama bu kadar kompleks yapıda bir karar çıkacağını pek sanmıyorum.

Keşke senin düşüncende birileri verse şu kararları. :D Ama bu kadar kompleks yapıda bir karar çıkacağını pek sanmıyorum.
10dk düsünüp neleri cikardik ortaya. Bu hiyarlarin amaci düsürdükce düsürmek. Nedeni ise komisyon para yemek vs. Basari gelisim felan takmiyorlar.

Bu ikisine 5m euro civarinda alabilirsin.

Şu buta'yı alabilsek keşke. Ama bizim scout ekibinin böyle bir oyuncudan haberi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt