Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde takimlar okadar pas hatasi yapiyorki, gercekten inanilmaz.

Arda futbol takımına karışmayacaksa gelsin.Survivor hazırlıklarını tesisimizde yapabilir

Yaş dışında bir kriteri uygulamak kolay olmaz bizim lig için, doğru da olmaz. Belli sayıda milli olmak gibi şartlar getirmenin türlü handikapları olacaktır. Mesela Brezilyalı, hiçbir yaş grubunda milli forma giymemiş biri ile Çad MT da pekçok maç oynamış birini aynı kefeye nasıl koyacaksınız?..

EPL gibi çok yüksek ratingi olan ve dolayısıyla mali yönden çok güçlü kulüplerden oluşan ligde bile haksız rekabete sebep olduğu için sıkça eleştiriliyor...

Bizim taraftarın beğenmediği laziolu Felipe caicedo lazioda immobile ile bu sezon otturuyor resmen

Hocanin yüzü baya kizrmis. Hasta olayi dogru galiba

Mvila. Mensah fena oyuncu degil ama bize lazimmi?
mvila 6 oynuyor. Böylece Lemina yi 8atarsin. Mensah ise Emre veya Serinin yerine olacak.
Mvila
Lemina Emre/Seri

daha cok tercih ederim. Böylece 6 no icin 3 oyuncumuz olur + 8 icin opsiyon yaratmis oluruz. he teixeira felan denilseydi mvila yerine o tarz 10/10.5 isterdim.
Leminanın çok bir ofansif özelliği yok, bize 8 numarada çok faydası olmaz. Seriyide beğenmiyorum. 8 numara Banega gibi, Sosa gibi olmalı hücuma skora katkısı çok olmalı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 yabanci olacaksa
Muslera
Marcao
Luyi
Sarac
Sag bek
Lemina
Jessi
Onye
Falcao
Xxxx seklinde olur
Belhanda
Donk
Fegh
Kesin gitmeli.
Tabi Falcao filan da belki satilir.
Emre A.
Taylan yeter.

mvila iyice kilo almistir tahminim zonzi kadar oynamaz

Mvillaya ihtiyacimiz yok zaten bize oyun kuracak teknik bir topçu lazım. Lemina Belhanda ve bir oyuncu daha olmalı.

Seri fulhama dönebilir.

mvilayi begenirdim bizzat konusunu açmistim ama son durumunu bilmiyorum. takip eden var mi varsa bilgilendirsin

herif 3-4 senedir full oynuyor

jimmyi göndermek büyük hata olur ft oynatmıyor gayet yeterli bir topçu

mvila geçen sene harika bi sezon geçirdi. gomis gibi oynayarak, formda bi ligue 1 gelişi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt