Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi bize ilk geldiginde kac macta takimin en iyisiydi. Ne oldu da birdenbire gunah kecisi oldu?
Jimmy hazirlik maclarinda Ömer'le birlikte takimin en iyisiydi. Ne oldu da Emre Mor kadar sure alamadi?
Selcuk yerine Taylan oynasin diye gotumuzu yirttik kac hafta burda.
Omer'den sol bek olmayacagini ogrenene kadar kac mac gecti?
Sezon basi Mariano yerine Linnes tercih edilmeli dedik o kadar. İlk devrenin ortasinda hoca dedigimize geldi.
İnsallah bu hatalar zincirinin benzerini bize tekrar yasatmaz.
Transferden once Fatih Hoca kendi kafasini örümceklerden arindirmali. Aksi halde transfer filan kurtarmaz bizi.

Ha son olarak, insallah Arda'yi aldirmak gibi bir hata yapmaz...

Son düzenleme:
adanaspor akhisar maçını izliyorum bu çekdar orhan bizim topçumuzdu değil mi? çocuk baya iyi oynuyor çok beğendim alt yapıdaki çocuklar böyle çürüyor keşke atalay falan da gidip oynasa

Arkadaşlar konu ile alakasız ama mesaj engelleme nasıl oluyor ? Numarası olanı engelleyebiliyoruz ama isim olarak engelleme nasıl mesela SGK veya EGM ..gibi

watfords-ismaila-sarr-during-the-match-manchester-city-v-watford-picture-id1170048332

Metz doneminden beri takip ediyorum, Watford'da yavas yavas formunu buldu, Ismaila Sarr, remember the name

Bu herif Avrupa liginde arsenali bir öttürmüştü hala hatırlarım watforddan daha iyi bir takıma gideceğini düşünürdüm.. Akıllı olursa richarlison gibi güzel piyasa yapar..

adanaspor akhisar maçını izliyorum bu çekdar orhan bizim topçumuzdu değil mi? çocuk baya iyi oynuyor çok beğendim alt yapıdaki çocuklar böyle çürüyor keşke atalay falan da gidip oynasa
Celil Yüksel Adanaspor da 89. dakikada oyuna girdi daha fazla süre almaları gerek ...

Fatih hocada inat benim diyen kecide yoktur yahu yanlış bile olsa inat eder sonuna kadar 20 sene öncede böyleydi misal Ergün sol açıkken adamı klas bir bek yaptı mesela umit sağ bekken direkte direkte sağ açık yaptı ama işte elinde kaliteli malzeme olunca inat anca ozaman ise yarıyor

Seri-lemina ikilisine guven olmaz,Bizim o bölgeye bi alternatif almamiz Sart cunku belhanda olmuyor zorlamaya gerek yok

Mensah makul bir ücret karsiligi olabilir mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt