- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Toplam iki 1+1Oldu da muric 37. maddeden 2 mac ceza aldi
O zaman 1 + 2 mac mi almis oluyor yoksa toplam 2 mac mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplam iki 1+1Oldu da muric 37. maddeden 2 mac ceza aldi
O zaman 1 + 2 mac mi almis oluyor yoksa toplam 2 mac mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Herif toshak show yapar o mac sonrasiantalya-fb maçında podolski'nin ve sinan gümüşün golleri ile fenerin yenildiğini düşünsenizePodolski maç sonu yayıncı kuruluşa elinde çay içerek açıklama yapıyor falan
![]()
Sinan Anadolu da iş yapabilir bence.rizeyle dalga gecmisti. Özel ucak ile almislar poldiyi. Sinan gümüsü de almislar belese
Antalya anadolu değil bence.Sinan Anadolu da iş yapabilir bence.
sent via GSC
Vay be 10 yıllık üye ödülü kazandım
Anadolu dan kastım zaten küçük çaplı takım.Antalya anadolu değil bence.
Tebrikler dostum GSC ile nice yıllaraVay be 10 yıllık üye ödülü kazandım

Sinanlik takim antep aslinda. Kontra manyagiSinan Anadolu da iş yapabilir bence.
sent via GSC
yekta hariç alayı çöpoğlu çöp.
Atalay daha bugün 3 asist yaptı.1 asisti müthişti,siz ne sacmaliyosunuz yahu?cocuk çok fazla u 19a.fizigini oyun görüşü ve tekniği ile alt eder
Vay be 10 yıllık üye ödülü kazandım
aslinda iyi fikir olur. acarim bi konuda bari ikinci devreyi bir topic de tutup yaymaya calisalimforumda rakipler lehine yapılan hatalar başlığı yok mu abi çok pasifiz biri el atmalı yoksa
başkan bugün öyle bişey yok dedi yarın hoca başka konuşursa ortalık karışır aralarında çatışma olduğu artık bariz belli oluraslinda iyi fikir olur. acarim bi konuda bari ikinci devreyi bir topic de tutup yaymaya calisalim
bu arada sanirim yarin terime yine arda sorusunu soracaklar mac sonu. umarim ondan sonra da 100% netlik kazanir
Bartuğ,emin,yusuf erdem gümüş,süleyman lus,hamza akman,beknaz,emirhan,berkay,anil batın aydın,ayaz (beknaz gibi çok yetenekli,gol vuruşları harika),bi de yeni gelen zeki mert saki var.müthiş bi yetenek.efe akman da çok yetenekli bu arada onu da begendim

Arkadaşlar Marcelo Guedes olayının aslı şu. Lyon Seri'yi istiyor ve bize Seri'nin gidişinde kolaylık sağlayın biz de size Marcelo'yu bedelsiz 6 ay kiralık verelim teklifi yaptı. Yönetim olumlu yaklaştı. İlk temaslarda olumlu. Hayırlısı olsun bakalım...