Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• A25169FC-02FB-4530-A529-5621FF9BCC06.webp
    A25169FC-02FB-4530-A529-5621FF9BCC06.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 120
Atalay daha bugün 3 asist yaptı.1 asisti müthişti,siz ne sacmaliyosunuz yahu?cocuk çok fazla u 19a.fizigini oyun görüşü ve tekniği ile alt eder

Bu çocuğa laf söyleyenler maçını izlemeyip fotoğrafına göre yorum yapanlar sanırım. Tamam eyvallah çocuk çok kaslı bi vücut yapısına sahip değil omzu koyduğunu uçurmuyor falan ama benim izlediğim kadarıyla yere çok sağlam basıyor düşmüyor, pozisyonu için bence bu yeterli.

forumda rakipler lehine yapılan hatalar başlığı yok mu abi çok pasifiz biri el atmalı yoksa
aslinda iyi fikir olur. acarim bi konuda bari ikinci devreyi bir topic de tutup yaymaya calisalim

bu arada sanirim yarin terime yine arda sorusunu soracaklar mac sonu. umarim ondan sonra da 100% netlik kazanir

aslinda iyi fikir olur. acarim bi konuda bari ikinci devreyi bir topic de tutup yaymaya calisalim

bu arada sanirim yarin terime yine arda sorusunu soracaklar mac sonu. umarim ondan sonra da 100% netlik kazanir
başkan bugün öyle bişey yok dedi yarın hoca başka konuşursa ortalık karışır aralarında çatışma olduğu artık bariz belli olur

Bartuğ,emin,yusuf erdem gümüş,süleyman lus,hamza akman,beknaz,emirhan,berkay,anil batın aydın,ayaz (beknaz gibi çok yetenekli,gol vuruşları harika),bi de yeni gelen zeki mert saki var.müthiş bi yetenek.efe akman da çok yetenekli bu arada onu da begendim

Ali turap var u15te o da baya yetenekli sağ bek her izlediğimde baya beğeniyorum çocuğu. U16nın forveti Batuhan da yetenekli çocuk baya golcü ve orta saha Koraycan beğendiğim bir isim. Neden a takıma alınmıyor bilmiyorum ama Işık Kaan tabi bence alt yapıda formaya en yakın isim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#ÖZELL

Arkadaşlar Marcelo Guedes olayının aslı şu. Lyon Seri'yi istiyor ve bize Seri'nin gidişinde kolaylık sağlayın biz de size Marcelo'yu bedelsiz 6 ay kiralık verelim teklifi yaptı. Yönetim olumlu yaklaştı. İlk temaslarda olumlu. Hayırlısı olsun bakalım...

Transfer Gündemi Galatasaray

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt