Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan sonra aciklamalardan belli olur transfer olup olmayacağı bence hoca arda konusundada net aciklama yapacak

3 golun assistini de Atalay Babacan yapmis. Zamani geldi.

DsR-zujXoAEnr0H.jpg

A takımı yenip rezil etmeleri tesadüf değilmiş. Malesef şaka gibi ama şu kadarlık videoda bile U19'un hücumlarının A takımdan çok daha iyi olduğu görülüyor. Arka koşusu, ara pası, sahaya yerleşim hepsi var. Bir şutla maçları tamamlayan A takım gitsin bunların maçlarını tribünden izlesin, Terim'de Metin Ülgen den biraz taktik öğrensin.

Bartuğ,emin,yusuf erdem gümüş,süleyman lus,hamza akman,beknaz,emirhan,berkay,anil batın aydın,ayaz (beknaz gibi çok yetenekli,gol vuruşları harika),bi de yeni gelen zeki mert saki var.müthiş bi yetenek.efe akman da çok yetenekli bu arada onu da begendim
Sergen bütün altyapıyı yazmışsın. Aslında tüm kupa maçlarına U19 ile çıksak iyi olurdu, hem biraz hücum futbolu izleriz, hem de gençlerin durumu hakkında herkesin bir fikri olurdu. Acaba böyle birşey teknik olarakta mümkün mü?

Seri'yi seviyorum. Yeni transferlerle daha iyi olacağını da düşünüyorum. Ama Marcelo'yla takas olup, yerine de Mensah gelirse gitmesine onay veririm.

İM Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, @radyospor'a konuştu:

"Mensah için Beşiktaş'tan kulübümüze transfer teklifi geldi. Beşiktaş'la görüşmemiz de oldu. Fakat olumsuz sonuçlandı. Mensah için Galatasaray'dan teklif gelmedi."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali turap var u15te o da baya yetenekli sağ bek her izlediğimde baya beğeniyorum çocuğu. U16nın forveti Batuhan da yetenekli çocuk baya golcü ve orta saha Koraycan beğendiğim bir isim. Neden a takıma alınmıyor bilmiyorum ama Işık Kaan tabi bence alt yapıda formaya en yakın isim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru ali turapta cok iyi.ya baya isim var, unutuyorum

Ts para bitti dedi beşiktaş desen 50 bin euroya bile oyuncu alamadı bu fner limit olayıda doğruysa bu mensahı bizden başkası alamaz zaten eğer böyle bir durum olmasaydı şuan apo 1 milyon nakit verip 7m da zorunlu opsiyon ile almıştı bile. Şuan ölücüyüz son gün biter bu iş. Jimy emre vs kapatırı gibi görünüyor.

Nzonzi için son günleri bekliyoruz. Oyuncunun baska takimla anlasmasini bekleyip o takimi sikistirmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt