Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EOo9hNrX0AI6SQl

Ali Yavuz yine atmis

Ali yavuz bu performans ile seneye bir süper lig takımına kiralanır. Yavaş yavaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence salih gene çok büyük potansiyeldi ama yapabileceği en kötü tercihi yaptı. çolak’ın iyi oynadığı la liga’da salih baya sağlam devam ederdi
Problemi nedir bilmiyorum, takipte etmiyorum ama Salih hala iyi bir futbolcu, son maçta bize karşı oyuna girdiği son bölümde bizimkileri perişan etti.

Poldi'nin Antalya'ya gitmesi çok normal adam Arsenal de falan oynarken tatil yapmaya Antalya'ya gidiyordu. Anadolu kulüpleri arasında Antalya ve Alanya futbolcu ikna etme konusunda genelde çok zorluk yaşamıyorlar.
Antalya, Miami gibidir. Ordan gelenler hep bunu söyler, hayran kalırlar.

Poldi kıçını kaldırırsa Antalya küme düşmez. Kaldırmazsa yine düşmez.

Burada Falcao gelsin diye 3 ay gözler buğulu nöbet tutuldu. Bugün ise çöp, çakma yıldız, halısahada oynayamaz vs. deniyor.

Çok acımasızsınız arkadaşım :(
Bugun 2 tane gol atsin dunyada ondan iyi santrafor olmaz. Burasi GSC aga. Benden cok daha uzun suredir buradasin. Alismis olman lazim artik. Bu gozler Donk > Mustafi diyen gordu...

Denizli maçı kadrosuna göre konuşuyorum, ilk 11 de olan bu isimlerin yerine daha net isimler olsa kadromuz gayet iyi duruyor.

Ömer- Onyekuru
Donk-?
Seri-?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt