- 1 Mayıs 2018
- 57.245
- 48.039
- 3.873
Fener transfer yasağımı almış.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
kaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener transfer yasağımı almış.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
İpler benim elimde en büyük benim triplerinde...Belhanda gitmeyecek bence sebebi de para filan değil taraftar onu istemiyor o da taraftar zıt gidiyor ben istemeden bişey yapamazsiniz havasında
Problemi nedir bilmiyorum, takipte etmiyorum ama Salih hala iyi bir futbolcu, son maçta bize karşı oyuna girdiği son bölümde bizimkileri perişan etti.bence salih gene çok büyük potansiyeldi ama yapabileceği en kötü tercihi yaptı. çolak’ın iyi oynadığı la liga’da salih baya sağlam devam ederdi
Antalya, Miami gibidir. Ordan gelenler hep bunu söyler, hayran kalırlar.Poldi'nin Antalya'ya gitmesi çok normal adam Arsenal de falan oynarken tatil yapmaya Antalya'ya gidiyordu. Anadolu kulüpleri arasında Antalya ve Alanya futbolcu ikna etme konusunda genelde çok zorluk yaşamıyorlar.
Satmadan alamıyormus.kaynak
Falcao denen çakma yıldızdan daha yıldızdı adamPoldi kıçını kaldırırsa Antalya küme düşmez. Kaldırmazsa yine düşmez.
Falcao denen çakma yıldızdan daha yıldızdı adam
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun 2 tane gol atsin dunyada ondan iyi santrafor olmaz. Burasi GSC aga. Benden cok daha uzun suredir buradasin. Alismis olman lazim artik. Bu gozler Donk > Mustafi diyen gordu...Burada Falcao gelsin diye 3 ay gözler buğulu nöbet tutuldu. Bugün ise çöp, çakma yıldız, halısahada oynayamaz vs. deniyor.
Çok acımasızsınız arkadaşım![]()
Bunlar yemin ederim klinik vaka.