Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: "Galatasaray'da Nagatomo gidecek Andone Luyindama Nzonzi'ye lisans çıkmayacak.Belhanda Monaco'ya gidebilir.Bir stoper bir orta saha ve bir forvet alınacak!"

Hocayı dinledim hiç gelecek oyuncu falan bişeler demedi.Transferi mi kapadık acaba?

Haftaya Donk-Ahmet

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ara seri ortasaha da topu aldı kafayı kaldırdı ama kimse arkaya kaçmayınca geri dondu.Onyekuru girince o sorun da çözulur.

çakma yıldız dedikleri adam 2010 lu senelerin prof liglerde en çok gol atan 12.futbolcusu :D
:D Ben de buna benzer bir sey yazdim da sonra editledim. Arkadas Poldi ve Falcao'yu bize verdikleri katki uzerinden kiyaslamis sanirim.
Yoksa Falcao oynadigi donemin belki de en iyi santraforuydu. Son 15 senenin en iyi 10 santraforunu siralasan Falcao'yu tartismasiz koyarsin o listeye yaptigi etki bakimindan. Eger o talihsiz sakatligi yasamamis olsaydi hala öttürüyor olurdu ortaligi ki Fransa Ligi gibi hic de yavana atilmayacak bir ligde bile yaptiklari ortada. Her ne kadar PL temposunu kaldiramamis olsa da...

Podolski de her daim Alman milli takimi icin onemli bir oyuncu olmustur hatta en cok forma giyen oyuncularindan biri ama Falcao nere Podolski nere yav. Falcao Guney Amerika kitasinin kahramani gibi bir sey.

Sarrachi yalniz cok akilli bir futbolcu, cizgiye iniyor falcao stoperleri altipasa cektiginden direkt penalti noktasina yakin yere ortaliyor. Feghouli ve Akbaba oraya girdigi an tehlike olusuyor. Bu tip golleri onyekuru ve akbaba dan daha fazla gorebiliriz ileri haftalarda.
Keske ayni tarzi linnes kanadindan da yapabilsek ama su anda o mental guc kendisinde yok

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Sorumluluğun da, kabahatin de kendimde olduğunu hep söyledim. Yönetim de, ben de en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yokluklar içerisinde varlığımızı belli etmeye çalışıyoruz."

Fatih Terim: "Verdiğimiz listenin bire bir alınmasını beklemek zaten zor olur, cezamız var. Ufak tefek oldu, ben de, yönetim de açıkladık. Ozan'ın sezon sonuna kadar kalmasını istiyordum, onlar vermek istediler. Bunlar doğaldır."

Saracchinin en beğendiğim yanı ömer bayram veya emre taşdemir gibi kafasını öne eğip çevresine bakmadan gitmiyor.Merkeze dönme özelliği var ve bu çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt