Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.049
- 5.792
- 1.373
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda akpliliğini kullansada, şu sahada hakem doğramalarına çare olsa bari
apoyu taktıklarını zannetmiyorum knko kontenjanı apoyla doldurmuştuk biz sanırım
Eğer biz bu Emre Kılınç’ı almışsak son yılların en iyi işini yapmışız demektir. Her yönüyle komple bir futbolcu.
Muhabirler inanılmaz korkuyor hocadan birdaha emin oldum hocaya ters gelecek soru soruyorlar bilerek okadar cesur muhabir yok yani
Bence direkt Barcelona'dan kiralayacagiz1,5 yıldan aşağı sözleşme yapılmaz.
Maçı izliyormusun bilmiyorum ama taş gibi futbolcu. Yetersiz olduğu hiç düşünmüyorum. Her yönüyle kalite.Ben çok beğendim. Sadece kanatta oynamıyor. Top alıyor,hızlı pasör, defansa da geliyor.Ben hala çekiniyorum fiziği acayip yetersiz.. Gerçi gelirse bedava gelecek bir kaybımız olmaz en azından..
Maçı izliyormusun bilmiyorum ama taş gibi futbolcu. Yetersiz olduğu hiç düşünmüyorum. Her yönüyle kalite.Ben çok beğendim. Sadece kanatta oynamıyor. Top alıyor,hızlı pasör, defansa da geliyor.
Bu arada bu hakem de çok iyi. Son yıllarda gördüğüm en iyi hakem. İsmi Ali Şansalan. Eğer değişmesse eyyam yapmasa geleceği parlak.
Görüntüsü bana da Emre Çolak denen vitaminsizini andırıyor ama değil. Sağlam basıyor yere. Hakan Mert,Emre Kılınç,Emre Akbaba,Taylan gibi futbolcularla seneye farklı olur.Ben epey maçını izledim emrenin fiziği dışında göze çarpan bir eksiği yok..
Hakemi ben de beğendim burakın pozisyonda devam demesi Erdoğanı kartı iptal edip uğuru atması baya doğru yönetiyor..
bir mod nasıl böyle 1 şey yazabilir???Arda akpliliğini kullansada, şu sahada hakem doğramalarına çare olsa bari
ne diyon fünsbir mod nasıl böyle 1 şey yazabilir???