- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Hepsinin lisansı var şu anda 16 tane mı ne
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsinin lisansı var şu anda 16 tane mı ne
14 ten fazla oyuncu kullanmamiz Başımıza iş açmaz değil mi?
O yazdigin adamları o yazdigin rakamlara yazın biz alsak ana avrat soverdin hem emreye hem Terim e hem yönetime. O yüzden şimdi yazmak kolay. Burası gençlerbirliği trabzon değil. Eminonunden saatçi getirme derdinde değil bu klüp.Hersey scoutlarda basliyor, adamlarin Scoutu calisiyor. 1m euroluk Nwakame, 200.000 Dollar'a Ekuban, 1+1 kiralik Soloth, 1,7m euro Novak, 300.000 euro Pereira.
Bizim gobekli sisko Utkucan ancak got buyutuyor.
@Murat Saylak
Kim dedi rengo, kesin miAndone haftaya gelecekmiş.
60a kadar hersey iyi giderken sadece emre - taylan degisikligi yapsaydi yeterli olurdu. Cok gec degistiriyorne yalan söyliyeym hocanın bugun 2.devre ki çaresizligini akıl tutulmasını gördükten sonra konya macından 1 puanı bile zor görüyorum.
ne yalan söyliyeym hocanın bugun 2.devre ki çaresizligini akıl tutulmasını gördükten sonra konya macından 1 puanı bile zor görüyorum.
"O sese kurban olurum" diyecek tonla Galatasaray taraftarı tanıyorum(+ben)İçimden bir ses belhanda gidecek diyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fegh'e de 90 dakka tahammul etti olacak iş mi bu?60a kadar hersey iyi giderken sadece emre - taylan degisikligi yapsaydi yeterli olurdu. Cok gec degistiriyor
yani ömeri tutup sekidikayi koymaliydi. ömer cünkü defansa bol bol yardim ediyorduFegh'e de 90 dakka tahammul etti olacak iş mi bu?
@Murat Kara üstad bizzat senden bahsediyor.Ayrıca sunuda söylemek isterim Galatasaraya bonservis kazandirmamak için bizi fifaya şikayet eden sırf 100 bin lira fazla verdi diye bejekeye giden jardele bilerek pas atmayıp sampiyonlugumuzu çalan O kansız hoca olsun diyenler Ardayı da hazmedecek