Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim gelirse altında kalır zaten. gerek yok

laf da söylesem emekli olana kadar takımın başında kalsın terim istiyorum. tekrar tekrar git gel yaşanmasın, yazık gelen adama sabredilmiyor. medya, muhabirler falan eziyorlar adamı. taraftarda eziyor
Bir yanım aynı senin gibi düşünüyor, diğer yanım da biz ne zaman futboldan keyif alacağız diye sorguluyor. Söyleyecek çok şey var ama şu an için değişiklik olmaması lazım. Ha bu değişikliği yönetim zaten yapamayacaktır ama Terim'e güvenemiyorum, kendini her an zorla kovdurabilir, akabinde de her zamanki gibi mağduru oynayabilir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biri Gs sözlükte yazmis.falcaonun yüzünü kaleye dondurursen 3 pozisyondan 1i gol olur diye.dogru demiş.siz sırtı dönük oynayıp toplar dağıtmasını istiyorsunuz sacmasapan bi sekilde. Bu adam bu tarz bi oyuncu mu?Allahim ya.ki adam ikinci yari iyi top indirdi sırtı dönük ve sut imkanı sağladı takıma.ilk golde klas bi forvete yakışır şekilde topu saklayıp atağı başlatan falcaoydu

Birak beni kaleciyle karsi karsiya bende 3 tanesinden 1 tanesini sokarim

Geçen hafta falcaoya top gelmiyordu bu hafta bir ileri boyuta taşınıp karşı karşıya 3 tane kalsa 1ini atar deniyor. Yemin ederim akıl tutulması yaşayanlar var..
Sanki biz bu adamın kötü oynamasını istiyoruz keşke 5er 5er atsa da ses tellerimiz kopana kadar bağırsak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt