Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Stoper icin duyum bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yanım aynı senin gibi düşünüyor, diğer yanım da biz ne zaman futboldan keyif alacağız diye sorguluyor. Söyleyecek çok şey var ama şu an için değişiklik olmaması lazım. Ha bu değişikliği yönetim zaten yapamayacaktır ama Terim'e güvenemiyorum, kendini her an zorla kovdurabilir, akabinde de her zamanki gibi mağduru oynayabilir.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rtaş yorumunda terim kafamda çok kötü biri olarak canlandı, adeta numenoru elinde oyuncak eden sauron gibiterim hiçbir yere gitmez, parmağında oynatıyor yönetimi yaw. şampiyonluğu geçtim, 4. 5. olsa da kimse bir şey demez. Emekli olana kdr rahatta kendisi
saçmalamakta sınırım yok diyorsun yani
Ooooo rodop eğer arda yı getirirse ayaklarına girmeye başlamış şimdiden, hani kesin gelmicekti a sı bile geçmemiştişimdi ihtimallere başladığına göre yavaş yavaş ayyuka çıkar bu muhabbet
melihi küçümseme bence. direkt melkor ile bağdaştıryor ftyi . sauron anca hasan olurrtaş yorumunda terim kafamda çok kötü biri olarak canlandı, adeta numenoru elinde oyuncak eden sauron gibi
melkor inan kıraç değil mi abimelihi küçümseme bence. direkt melkor ile bağdaştıryor ftyi . hasan filan anca sauron olur
Hakan Duz mu ? Kim ulan bu herif...
yok yav direkt hoca işte. o da arda söz konusu olunca kayısı koparmıstı silmarilondamelkor inan kıraç değil mi abi![]()

bu arada christopher tolkien 1-2 gün önce vefat etmişti... rip... sayesinde okuduk o efsaneleri abiyok yav direkt hoca işte. o da arda söz konusu olunca kayısı koparmıstı silmarilonda![]()
Keşke bizim maça çıkıp öyle etseyditayfur istifa etmiş
saçmalamaya devam ediyorsunadabınca sohbet yahut edep insanlığın şiarındandır... Ama bugün okan Buruk'un dediği gibi "biz etik davranıyoruz" düzgünce cevaben soruyorum:
Hoca: Bruno Lage
Teknik Ekip: Lagenin komple ekibi
Scout ekibi: Brugge, Genk, Gent, Bu kuluplerin sef scoutu ve ekibi beraber
Sportif direktor: Luis Ocampos / Sneijder"
demişler...
1. Türkiye'de en son hangi yabancı hoca başarılı oldu ki yabancı hoca isteniyor? Yabancı hocaların gaitasında boncuk olmadığını defaaten görmedik mi? Büyük umutlarla ve şampiyon hoca olarak gelen son örneklerden biri Ali Koç'un getirdiği Cocu idi...
2. Teknik ekibin hepsinin yabancı olması Türkiye'den bihaber olmalarına sebebiyet veriyor... Hem hadi teknik direktör iyi diyelim, bu komple ekibin Türkiye sathında başarılı olacağını nasıl garanti ediyor? Başarısız bir örneği yine Ali Koç'un getirdiği Cocu'nun gidişinden sonra da td'lik yapma şansını yüzüne gözüne bulayan Keoman...
3. Bizim gibi mali sıkıntıda olan bir kulüp için bir de dışarıdan gelecek scout ekibi besleme işine girmek ne derece mantıklıdır? dışarıdan gelecek scout ekibinin bize Türkiye sathındaki yetenekler konusunda ne gibi artı faydası olacaktır? Astarının yüzünü geçmeyeceğine kim garanti verebilir? Ha illa yabancı profesyonel yardım alınacaksa bu scout ekibini takıma katmadan outsourcing yöntemi ile yapılır... başarı sağlanırsa daha kalıcı opsiyonlara ileriki ON YILLARDA geçilebilir... Bu noktadan hareketle bize kopyala yapıştır çözümler değil, zamanla kazanılacak deneyim, birikim ve know-how gerektiği açık değil midir? ki ismi zikredilen adayların seçiminde de duygusallık öne çıkmış... Yine en son böyle bir liste Ali Koç'un bahsettiği 100 kişilik wonderkid'ler listesi idi...
4. Türkiye'de sportif direktörlük sisteminin çalışmadığı, özellikle yabancı sportif direktörlerin ya kendi ceplerine ya da diğer kulüplerin ceplerine çalıştığı görülmedi mi? En son örneği Ali Koç'un eski yaveri Comolli...
Yani futbol kulübeye Guardiola, masa başına monchi koyunca şampiyon olunmuyor. En azından sistem Türkiye'de öyle işlemiyor... Farklı düşüncenizde ısrarcıysanız da dediğim gibi... yapılmışı var... Ali Koç'un takımına alalım sizi...
belhanda iyice kupa oyuncusu oldu reis emre gelinceşimdi özeti izledim falcaonun altıpasta kacırıdığı topa emre artistik şekilde vurmaya calısmasa kendinin de ilk golünü atardı ama o şovu seçtiği için atamadı, falcaoya patladı tabi pozisyon
ulanbelhanda iyice kupa oyuncusu oldu reis emre gelince![]()
transfer dönemi başlmadan negüzel dehlicez faslıyı dıyordum arda haberleri cıkınca o geleceğine bu kalsın gibi hoş olmayan bi senaryo içinde buldum kendimi fakat final çok daha nahoş bi hale doğru gidiyor bakalım.ulan![]()
emre sakatlıktan yeni geldiği için hevesini alsın diye onu oynatıyolarmış
Oynayıp oynamamak umrunda değil ki bunun alır parasını, kim ister zaten bunu![]()
Yolun sonu gorunuyor mu kral, ne dersin?