Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu arda ne yapti benim icin önemli olan Galatasaray Galatasaraya bir yanlisi olmadi vefa önemlidir benim ici onun icin arda gelsin
Vefa diye diye bok cukurun icindeyiz zaten. Real Madrid Casillasi yuhlatip kovuyor, Ronaldoyu yolluyor, marceloyu yuhlatip yollayacak.
Barca Xavi + Iniestayi yolladi
Bayern Schweinsteiger yi yolladi + Müller gidecek bu sene.

arda bu dediklerimin ceyregini yapmadi GS icin. Neyin vefasi? Ne bok yapti bizim icin

O dönem bulunan yönetim ardayi istemedi yani bir teklif yapilmadi ardaya o zaman komik olan teklif neydi neden öyle bir açıklama yaptı?
Eğer ardaya yapılmış bir teklif var ve komik dediyse bu takımda yeri yok bana göre ama yok teklif yapılmamiş ve komik teklifti diye açıklama yaptıysa benim bakış acıma göre bunun nedeni arda turan galatasaray beni istemedi demeyi egosuna yedirememistir.egosunu Galatasarayın önüne koymuştur ve Galatasaray taraftarının büyük bir kesimini kaybetmistir.yaptığı açıklama beni asla tatmin etmedi açıkçası
Bu teklif komikti mevzusunu Buket Aydin'in programinda acikladi. GS beni hic istemedi ki, utandim beni istemediler demeye o yuzden oyle bir aciklama yaptim dedi. Artik ne kadar icinize siner o ayri konu.

Ha bu arada Arda konusunu bosuna tartisiyorsunuz. Benim gibi istemeyenlerin zaten kendine gore cok hakli sebepleri var. İsteyenlerin de zaten hayatta fikrini degistiremezsiniz. İstiyorlar. Neden? Aslinda kendileri de bilmiyorlar ki. Ya romantiklikten ya da hakikaten balik hafizali olmalarindan diye tahmin ediyorum...

Hocanin kafasinda sampiyonluk varsa arda gelmemeli, yok hocanin kafasinda sirf vefa varsa ozaman ardayi getirsin sampiyonlugu unutsun, cünkü ikisi bir arada olmiyacak

Bu #HocaNeDerseO hastagine yazanlara bakın. Fatih hoca takımdan ayrıldığı anda Galatasaray'dan soğuyan tipler. Zamanında Mancini'yi sırf Fatih hocadan sonra geldi diye destek vermeyen, sürekli eleştiren, rakiplerden bile daha çok zarar veren tipler. Bu tipler inşallah bizden uzak, Allah'a yakın olur. Çünkü sorgulamadan, biat ederek takıma büyük zararlar veriyorlar farkında değiller.

Bu #HocaNeDerseO hastagine yazanlara bakın. Fatih hoca takımdan ayrıldığı anda Galatasaray'dan soğuyan tipler. Zamanında Mancini'yi sırf Fatih hocadan sonra geldi diye destek vermeyen, sürekli eleştiren, rakiplerden bile daha çok zarar veren tipler. Bu tipler inşallah bizden uzak, Allah'a yakın olur. Çünkü sorgulamadan, biat ederek takıma büyük zararlar veriyorlar farkında değiller.

o hashtagin olağan ve doğal şekilde açıldığına inanıyor musun renktaş

adam artık sahadan çok bunlara kafa yoruyor

o hashtagin olağan ve doğal şekilde açıldığına inanıyor musun renktaş

adam artık sahadan çok bunlara kafa yoruyor
İnanmıyorum tabii. Bizzat Fatih hocanın emriyle bot hesaplara falan açtırıldığını düşünüyorum. Twitter'da haftalarca Arda gelsin kampanyası var. Bakıyorum hastage, bir tane Galatasaraylı yazmamış. Hep Fatih Terim isimli, İmparator nickli hesaplar yazmış. Fatih hoca da diyecek ki sosyal medyada Arda'yı isteyenler var deyip aldıracak. Gerçek Galatasaray taraftarı görmek istemiyor Arda'yı bu kulüpte.

Şampiyon olamazsak sezon sonu büyük ihtimal hoca istifa edecek ozaman ne napacaz biz bu koca kafayı yani neresinden baksan zarar
Hoca saha içini iyi okuyamıyor saha disinida okuyamaz duruma gelmiş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt