Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ortamın kimyasını bozar. Milli takıma neler yaşattığını hepimiz hatırlıyor olmalıyız.
-Prim kavgalarına adının karışması
-Dedesi yaşındaki gazeteciyi dövmesi
-"Seni bu uçağa alanın..." diyerek federasyon başkanına ve takımın hocasına (terim'e) küfretmesi
-evli kadına sarkıntılık iddiaları
-darp
-hastaneyi silahla basıp ateş etme

yeterli mi?
Sampiyonluk icin bize kaos lazim bu saydiklarinda tam bizlik olaylar daha ne istiyon

Işık kaan için hadi geçen sene neyse de yarim sezonunu zaten yedik, ve sezonun geri kalanında da oynamaz ise 1 senesini yemis olacağız çocuğun.o fizigi,kilosu,durusu ve yeteneği ile coktan oynayıp ilk 11e yerleşmeyi haketti.dahasi topla da arası iyi,duran top ve kornerlerde etkili.liderlik ozelligi de var.bu konuda çok üzgünüm.ali yavuz gittiği için de üzgünüm.bu iki velet oynasa fazladan 5-6 puanimiz olurdu şu an.guveniyorum onlara ama ali yavuz ergunun takımında kanat oynamasına rağmen iyi parladı ve sürekli oynuyo.buna da şükür.

6084F455-F439-4267-B485-42C6D33131EF.webp

Belhandayi 21 Milyona Balikesirspora sattim renkdaslar

Ayaklarınız yere bassın biraz bu takım şampiyon olamaz sonra boşa sövmeyin kendinizi alıştırın
Bu saatden sonra Bu sene sampiyon olmak icin degil, CL/Ele katilmak icin caba gösterip, seneye icin plan yapmak gerek. Haftaya zaten konyaya takiliriz. Saracchi felan gelecek seneler icin dogru hamlelerdi

Bu hafta itibariyle bir sıra daha yükselerek Beşiktaş'ı geçip ligde 6. sıraya yerleştik. Her hafta en az 1 sıra yükselmeliyiz. Bu hafta oynayacağımız Konya deplasmanı çok kritik. Çok zor geçecek ama kazanmayı başarırsak oldukça kazançlı çıkacağımız aşikar zira rakiplerimiz birbirleriyle oyunuyor. Fenerbahçe - Başakşehir maçı var. Alanya Kasımpaşa deplasmanına gidiyor. Trabzon deplasmanda Malatya ile oynayacak.

Su forveti cok istiyorum, genc falcaoyu andiriyor.

Kolombiya da hep iyi forvetler cikti. Keske genc birisini alip Falcao ile pisirsek

Arda ya aşırı gicik olsam da kendisine son bir şans vermeliyiz bence , Bu sayede ya eski Arda olur ya da futbola elveda der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt