Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut oyunculardan verim alamıyoruz caner osmanpaşa serbest kalsa bugün kim talip olur Allah aşkına? Ziya denen adam bize gelse ertesi hafta samiyene çıkamaz.. Dün güntekin güzel bir şey söyledi denizli ile ilk yaptığımız maç ile dünkü kadro arasında tam 8 futbolcu farklı oynamış. Değişen ne uçuyor muyuz? Bir türlü bir sistem oturtamadık sürekli oyuncu değişiyor kondisyon desen yok .. En basiti bir tane duran topdan da biz gol atalım millet kornerleri penaltı gibi kullanıyor biz sıfır etki. Marcao Donk zonzi luyindama aynı anda sahada iken bile bir tane gol atamadık yav boy ortalaması 1.90 dı. Yani bir takım hiç mi bişeyi yapamaz .. kondisyonun yoktur duran top taktiğin olur ne bileyim pres yapamazsın ama kanatların iyi çalışır kontra yapamazsın ama çok pas yaparak gelirsin yok abi yokkkkk..
Bu duran top özellikle korner işine çok sinir oluyorum tehlike bile yaratamiyoruz hiç mi calisilmiyor hiç mi bir taktik yok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar bikmadiniz mi hocayi duran toptan gol atamiyoruz diye elestirmekten? Hocayi kotu oynuyoruz, degisiklikleri gec ve yanlis yapiyor, oyunu okuyamiyor vs diye elestirin de su duran top mevzusunu hocaya yikmayin bari. Taraftar goruyor da hoca gormuyor diyorsunuz da cidden bunun mumkun oldugunu dusunuyor musunuz? Bu konu defalarca tartisildi. Ben de defalarca fikrimi beyan ettim -hani cok onemli oldugundan degil yanlis anlamayin- ama bir kere daha yazayim.

Daha gecen antrenmandan bir kesit dustu internete. Hani su cok guldugumuz ama aslinda trajikomik olan " pardon Ömer 4.'yu koyamadim" mevzusu...

Sunu once kabul etmeniz lazim. Arkadaslar bizim DURAN TOP KULLANMA BECERİSİ OLAN OYUNCUMUZ YOK. En son Sneijder varken bu konuda sorun yasamiyorduk. O gittiginden beri eksigiz bu konuda. Senin elinde su an en iyi korner atan Omer BayramN yahu.

Bir de rakiplerine bakalim:

FB: Valbuena (gitti), Deniz, Emre B. (Deniz ve Emre Valbuena kadar iyi degil tabii ama yine de bizdeki oyunculardan cok daha efektifler bu konuda)
BJK: Ljajic
Ts: Yusuf Yazici (gitti), Sosa

Senin rakiplerinde adamin agzina agzina orta acan adamlar varken SENDE YOK.

Kosmayan oyuncuyu kosturursun, defansi kotu olan oyuncuyu belirli olcude gelistirebilirsin ama 24 saat de calistirsan calim atamayan oyuncuya calim atmayi, topa vurmayi bilmeyen adama topa vurmayi ogretemezsin.

Bir de rakibin stoperlerine bakalim:
FB: Zanka, Serdar (Gecmiste Egemen ve B. Alves ile yine sanslilardi)
BJK: Vida

Ortak noktalari ne? Golcu olmalari. Bu herifler bu sene az mi puan kazandirdi takimlarina? Senin STOPERLETİN GOLCU DEGİLLER.
Bir stoperin iyi olmasi baska olay, golcu olmasi apayri olay.
Cok uzaga gitmeye gerek yok Maicon'u ele alalim... Adam stoper olarak saatli bombaydi ama hem duran toplarda etkiliydi hem de yayin oralarda frikiklere iyi vuruyordu.
Bir de Luyindama'yi ele alalim. 1.90 boy. 90-95 KG. Komando gibi fizik. Gelen toplari karsilamada hava kuvvetleri komutani gibi. Ama herif duran toplarda kafa vuruslarinda etkisiz.
Maicon ise gelen toplari karsilamada vasat iken duran toplara cok iyi kafa vuruyordu. Bu iki olay bile birbirinden farkli.

Uzun lafin kisasi: Duran toplari kullanan adamda bitiyor is...

Son düzenleme:
Sevip sevmemek isini herkes kendi bilir fakat Arda hepmiziden daha iyi galatasaraylidir, burda hepimizi toplasalar bir arda kadar Galatasaraya faydamiz olmamisdir

Işık Kaan'ın fiziği de gayet yeterli yeni ozan olmalı
IMG_20200120_170146.webp

stoper ve sağ bek alınmalı linnes iyi yedek olur anca

60 dan sonra oyundan düşüyoruz hala değişim yok bunda fizik olarak yerlerde takım

belhanda ve feghouliye teklif hiç mi yok be ikisinden de kurtulmamız şart feghouli artık sabotaja başladı

Sevip sevmemek isini herkes kendi bilir fakat Arda hepmiziden daha iyi galatasaraylidir, burda hepimizi toplasalar bir arda kadar Galatasaraya faydamiz olmamisdir
brumanin, onyekurunun felan ardadan daha fazla yarari olmustur. arda bonservis haric (brumaninda yaptigi) bir bok yapmadi bizimle. bir basarisi yok

UEFA ve TFF nin kısıtlama ve yaptırımları keşke bir 10-15 yıl kadar önce başlasaydı; ''Büyük'' kulüpler halihazırda bu denli batık durumda olmazlardı. Şu an üçü de debelenip duruyor, birkaç futbolcu satabilsek de yenilerini alabilsek, diye...

İş bilmez yöneticiler, kuru rekabet ve kendi reklamlarını yapmak uğruna kulüplerin anasını bellediler göz göre göre; bir de utanmadan 'vizyon' filan gibi cafcaflı yaftalarla taraftarı da uyuttular, kulüplerin geleceğini kararttılar resmen...On yıllardır yenen hurmalar, şimdi etkisini gösteriyor. Bunlardan birinin taraftarı olmasam, ''Beter olsunlar'' derdim; o denli hak edilmiş bir sürüngenliktir güncel yaşananlar...

Daha transfer beklemiyorum belki bir stoper alıp kapatırlar ama
eldekileri nasıl gönderecekler asıl sıkıntı orda belhanda hayatta gitmez o maaşı kimse vermez
nagatomo mariano halen duruyor nzonzi ortalıkta yok andone ortalıkta yok.
Bu kadar belirsizlik iyi yönetilmeyen takımlarda olur

Bu duran top özellikle korner işine çok sinir oluyorum tehlike bile yaratamiyoruz hiç mi calisilmiyor hiç mi bir taktik yok

Istinasız her takım duran toptan tehlike yaratıyor gerek korner olsun gerek frikik olsun, en azından her takım birşeyler deniyor bu konuda kendi çapında.

Mesela bizim takım korner veya frikik kazandı mı ben bunu ihtiyaç molası falan olarak kullanıp ya lavabo ya da mutfağa yiyecek içecek falan almaya gidiyorum çünkü o duran toptan hiç bir şey çıkmayacağını biliyorum.

sent via GSC

foyt wanyama paketi olabilir ama mert çetin gelse güzel olurdu yerli olarak.

Surekli onu al bunu al diyoruz ama gidenler kimler? Daha dogrusu gidenleri niye cabukca bildirip halletmiyoruz? Takimda yabanci kontenjan hakkimiz yok suan. Son gunu beklersek gecmis olsun zaten.
Galiba hepsi bizden 3-5 ne varsa para koparmaya çalışıyor yönetim de vermemeye çalışıyor. Akılsız başın cezası bu. Öyle sağlam kontrat yaparsak böyle sürüncemede kalır. 29-30 yaşında adamlara seneliği minimum 2.5-3 milyonluk 3-4 yıllık sözleşme yaparsak böyle olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt