Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmi siteden bi malarda ile ilgilenmiyoruz aciklamasi gelsin m cengizden

siyasi bir şeyler olduğu belliydi neyse geçmiş olsun

OrGqYA.png

Arda geldiği zaman rahat durmaz %100. Gruplaşmalar başlar. Özellikle Muslera ile sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Selçuk ile arası düzelmediyse Selçuk tarafından medyaya Arda'nın ayağını kaydırmak için, Galatarasaray'da antremanda kavga ve tartışma gibi haberlere hazırlık olun. Selçuk uzun yıllar kalmak istiyor burada.

Daha biti kanlanmamış iken takım içi gruplaştırma yaratan herif şimdi neler yapar. Gelip uslu çocuk gibi bekleyeceğini düşünen ağır polyanadır.
Selçuk yıl sonu gider o değilde asıl Emre Akbaba'yı hedef alabilir bu trojan. İlk olarak dediğin gibi Muslera ile kaptanlık krizi başlatır. Ama olurda Belhanda giderse asıl yaşatacağı kriz 10 numarayı almak istemesi olacaktır. Biz Akbaba 10 numarayı giysin, takımın kaptanı da Akbaba olsun isteyeceğiz. İşte bu adam kapıdan içeri girdiği anda ben buraların sahibiyim, efesiyim ayağına ortalığı dağıtacak. Adamın futbolu da bitikken bu hainliği nasıl yaparlar inanamıyorum.

Seneye CL'ye gidemezsek eğer limitimiz 200 milyonlar civarına düşecek ve bu paranın çeyreği sadece falcao'nun maaşına gidecek.

Feghuli,belhanda,Babel,muslera'nin filan maaşını odemeyemeyecek hale geleceğiz.

Fenerasyonun bu kuralı bizim için çıkardığı çok belli.
Şampiyon olamadığımız ilk sene dibe vuracağımizi iyi bildikleri için sene sonunu heyecanla bekliyorlar.

Sonumuz çok poktan bir yere doğru gidiyor.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

ulan paltoyu hava soğuk diye merkelin omuzlarına koyacak sandım.

Selçuk yıl sonu gider o değilde asıl Emre Akbaba'yı hedef alabilir bu trojan. İlk olarak dediğin gibi Muslera ile kaptanlık krizi başlatır. Ama olurda Belhanda giderse asıl yaşatacağı kriz 10 numarayı almak istemesi olacaktır. Biz Akbaba 10 numarayı giysin, takımın kaptanı da Akbaba olsun isteyeceğiz. İşte bu adam kapıdan içeri girdiği anda ben buraların sahibiyim, efesiyim ayağına ortalığı dağıtacak. Adamın futbolu da bitikken bu hainliği nasıl yaparlar inanamıyorum.
Selçuk'u küçümseme üstad. Melo zamanı Snejder zamanı antremanda biri sahaya tükürse haber oluyordu kim veriyordu bu haberleri medyaya. Selçuk baya sinsi adam kaç kişi yedi hala takımda. Burak Yılmaz'ı bile yedi.

Uzun lafın kısası kaos bizi bekliyor.

Gaston Pereiro, çok ucuza müsait... sezon sonu sözleşmesi bittiği için PSV kelepir fiyata bırakıyor... bizim kulübe ulaşamaz mıyız bir şekilde??

Leminaya birşey olsa oynatacak oyuncumuz yok. Defans yok. Hala arda deniyor. 2 oyuncu lazım belki forvette. andone gelmezse.

Marcao yok diye Konya macına üzülmüyorum. Bana gore cok buyuk faydası yok. ortalama oynuyor. Seneye 5-6 Ya elden cıkarılmalı espanyol istiyordu.

Konya macını yenemezsek herkes birbirini tokmaklar burda.

Butun manyaklar bizde lan

apachi BELHANDA

Silah man ARDA

Kafadan kontak Diagne

Fordcu Marcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt