Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda 2013tede gelmek istemiş baya,fatih hocanın milli takıma gitmeden önce yaptıgı acıklamaya baksanıza

götüne tekmeyi vuracam bakışı bu.

2509254_147592a660c91b689b5d2f43045d6fd7.jpg

Bence onlar bilerek eleniyor Geçen sene de bilerek elendiler kimse türkiye kupasında gitmek istemiyorki
harcı borcunu ödemiyor hafta sonu fenere sallarlar
Bence öyle değil geçen sezon da hataya elendikten sonra ligde de düşüşleri başladı fenere de yenilirlerse psikolojik mental açıdan düşmeye başlarlar şampiyonluk yolunda takım kimyası ruhu psikolojisi çok önemli gerçekten

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aleksander Kokorin, PFC Sochi takimina transfer oldu.

28 yasinda forvet

Rodop arda gelmesin diyor. Nedenini ise yönetim ile fatih terimin çok iyi anlaştığını ve arda turan gelirse bu anlaşma bozulur tarzı bir şeyler geveledi.
Bir nevi kendi yalamalığını yaptığı yönetime sahip çıkıyor. Biliyor fatih terim ne emir verirse cengiz onu yapmak zorunda. Yapmıyor mu? Cengiz kovulur.

Lyundama sakatlanalı ve uzun süre sakat kalacağı belli olalı kaç ay oldu ve stoper alternatifimiz sadece Murillo'dan mı ibaretti?
Transfer politikamız tek bir isim üzerine aylarca yopunlaşmak olmuyorsa son anda süperligten bir ismi fahiş fiyata almaktır.

Rodop arda gelmesin diyor. Nedenini ise yönetim ile fatih terimin çok iyi anlaştığını ve arda turan gelirse bu anlaşma bozulur tarzı bir şeyler geveledi.
Bir nevi kendi yalamalığını yaptığı yönetime sahip çıkıyor. Biliyor fatih terim ne emir verirse cengiz onu yapmak zorunda. Yapmıyor mu? Cengiz kovulur.

baska nededi rodop dede

Tarihin en kötü fbsi
1-0 öndeyken
Fener 60dk 10kisiyken
Yine yenemedik. Bi daha böyle bi firsat gelmez Vallah ya bu statta gercekten birsey var

Ya arkadaş,şu söylemleri anlamıyorum;şu gelirse bu takımı tutmam,bu giderse bu takımı desteklemem. Yahu biz dursun ozbek zamanında vaz geçmemişiz takımdan o,bu mu etkileyecek. Millet te takımı tutmamak icin yer arıyor sanki zorlayan var. İyi günde, kötü günde tutuyoruz takımı biz kardesim,sevdamiz bu ne yapalım.Günün sonunda insanlar geçici camialar kalıcıdır. Rahmetli babam 14 yıl şampiyon olamadığımızda dahi,Galatasaray büyüktür sen takma rengi bozukları demeseydi, bu sevdayı aşılamasaydı, ne Uefa kupası,ne Super Kupa ne de onlarca şampiyonluk görürdüm.

Bizim taraftar çok keskin yorumlar yapıyor.
Bu keskin tepkileri senelerdir yapılan fiyasko transferleri için Galatasaraya çok büyük zararlar veren iş bilmez yöneticilere vermezler.

Ardanın bende alınması taraftarı değilim.Ama alınırsada saygı duyarım.
En kötü son bir şans daha veriririz.Problem çıkartırsa zaten gönderilir.

Şu an ardanın gelip gelmemesi bizim asıl sorunlarımızın yanında hiçbirşey değil.

Yahu takım rezalet oynuyor. Devre arasında net adam almak gerekiyor.Bunlar ömer gibi feg gibi yetersiz adanları kesemeyecek oyuncuyu alternatif olarak kadroya katıyorlar.Alma arkadaş.Bu adam direk 11 de olmayacaksa alma.
Yemin ederim bıktırdılar.Alma arkadaş ilk 11e oyuncu bulamıyorsan alma..Zaten ilk 11 oyuncularının çoğu bu klüpde sadece alternatif olabilir.

Bizim başımızdaki iş bilmezlere ardadan dolayı değil hala bu takımın başına transfer işinden anlayan kimsenin getirilmemesi için kızın.Her transfer dönemi rezillikler yaşanıyor.Ama aynı adamlar transfer yapıyor.

Varsa yoksa yok kadro kaliteli, varsa yoksa terime hakaretler..
Eyvallah bende fatih hocanın çok ciddi hatalar yaptığını söylüyorum .Bu hatalar yukarıda dediğim gibi transfer işini,oyucu seçimini uzmanlarına bırakmadığı için kızıyorum..
Yahu hangi sistemden bahsediyorsunuz..Denizli maçında bir pozisyonda hızlı atağa kalkılacak top fege geldi..Baktı kimse hareketlenmiyor.Zaten kendiside kıçını kaldıramıyor.Hopp geri döndü..Şimdi burada istediğin sistemle oyna bu oyunculardan bir bk olmaz.Daha yüzde yüz haklı pozisyonda olunduğu halde bile hakemin kararına itiraz edemeyen pısırık,ruhsuz oyunculardan hiçbir halt olmaz.

Hala seri,marcao,linnes gibi adamları öven adamlar fatih terime bk atıyor.Sizinde hocadan ve iş bilmez yöneticilerden farkınız yok.

Ankaragücü maçımıydı arkası dönük adamın tepesine çıkıp penaltı yapıp maçı 2-1 e getirdi.
O maçta benim gözümde topçuluğu bitti.Daha ağzıyla kuş tutsa ben ona stoper demem
satılma imkanı varsa sene sonu acilen postalanmalı adam gibi dengeli stopere hasret kaldık
Diyorum ya zaten 3-4 olay yapti. Ama o macta bile iyi oynayip brain lag yasadi ( zaten o brainlagleri olmasa Guardiolalik Topcu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt