Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9BEE61D0-822B-4A8A-85F6-A7CC3334FB8C.webp

Palabiyik malabiyik ayri konu da, bu orman cocuklarinin stadlarinda öne gecsek bile skoru bes dakikadan fazla koruyamiyoruz.
2008de ilk dakikalarda 1-0 öne gectik ama 30. dakikada 2-1 yenik durumdaydik, devreyi de yenik kapadik.
2013te kadiköye sampiyon gittigimizde yine ilk devrede 1-0 öne gectik aradan 10 dakika gecmeden 1-1 oldu ve devreyi yine 2-1 yenik kapadik.
Bu macta da ise ikinci yarida 1-0 öne gectik aradan yine 5-10 dakika gecmeden skor 1-1 oldu, üstelik adamlar 10 kisiyken.
Hakem faktörleri de dedigim gibi ayri hikaye tabi.

Ama bu son maç hakikaten hakem faktörü. Feghouli’ye yapılan bariz faul verilmediği için takım arkada kötü yakalandı. Rakibin 10 kişi olmasının önemi yok öyle durumda.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Arda Konya maçından sonra açıklanır bence. O maçta puan kaybı yaşarsak tepkiler tavan olacağı için gelmez. Ama kazanırsak gelir son gün de olsa.
Gelmez üstat yönetimin gündeminde yok sporcular derneğinde bile konuşulmuyor beni sinir ettiler elli kere aradım aynı adamı en sonunda açtı ki abes bile zira emareler tersi yönde her transfer dönemi aynı :(

Arda Konya maçından sonra açıklanır bence. O maçta puan kaybı yaşarsak tepkiler tavan olacağı için gelmez. Ama kazanırsak gelir son gün de olsa.
Lan Terim ve Yönetim çok iyi biliyorlar ki, camia nın çoğunlukla bunu İstemediği...

Hani Atletico Ardası da değil... Hani dersin tamam ahlaksız ama sportif açıdan iyi transfer...e o da Yok!

Ne oyunlar peşindeler be...

Lan Terim ve Yönetim çok iyi biliyorlar ki, camia nın çoğunlukla bunu İstemediği...

Hani Atletico Ardası da değil... Hani dersin tamam ahlaksız ama sportif açıdan iyi transfer...e o da Yok!

Ne oyunlar peşindeler be...
İlet böyle konuşun niye sadece ben konuşuyorum:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt