- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Arda yatmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde yiyon olum senKirimizi sarap soslu dana et sotesi vardi. güzeldi. Tatli olarak stoper transferi iyi gider
is yerinde vardi güzeldi yaw. Ülkeyi soruyorsan alamanya .dNerde yiyon olum sen
Arda Turan defteri bu sezon için kapanmıştır.
[ @kadircetincali ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla Arda transferin olabilitesi var bence..Arda Galatasaray a gelmeyecek gibi bi hissim var pek yanıltmaz bakalım ne olacak.Ayrıca Vedat pfdk konusu fbye her türlü olumlu dönecektir.
Almanyada olduğunu bilyodum da hani şaraplı et falan deyince canımız çekti, bu çocuk nerelerde yiyo bunu diye merak etrim. Afiyet olsun oh misis yerinde vardi güzeldi yaw. Ülkeyi soruyorsan alamanya .d
sagolasin üstad. gel beraber olsunAlmanyada olduğunu bilyodum da hani şaraplı et falan deyince canımız çekti, bu çocuk nerelerde yiyo bunu diye merak etrim. Afiyet olsun oh mis
Allahim sana sükürlerArda Turan defteri bu sezon için kapanmıştır.
[ @kadircetincali ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Bu defterin kapandigina inanmiyorum. Kapandiysa Eger Terimin istifasi yakindir
su eski fotoya koysana knk
Eger hocanin istedigi oyuncuyu almiyorsa ozan kabak da yaptigi gibi kafasina göre alis veris yapiyorsa yönetim o zaman hoca yakinda gider bizde tudor riekering filan takiliriz burda