Cem Çelik
Aslan Üye
- 24 Haziran 2009
- 7.702
- 3.723
- 1.918
Arda gelmezse eğer terim bir yolunu bulup kendini kovdurur.
Eğer bu mesele için arıza çıkaracaksa kovulsun zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda gelmezse eğer terim bir yolunu bulup kendini kovdurur.
Almanya'da iş yerlerinde şaraplı et mi veriyorlar?sagolasin üstad. gel beraber olsun
2. güzel haber olur.Ben Bu defterin kapandigina inanmiyorum. Kapandiysa Eger Terimin istifasi yakindir
Sende bizim hakkımızda ahkam kesecek insan değilsin. Boş yapma aslan parçası.Fatih terim hakkında ahkam kesecek insanlar değilsiniz. Boş yapmayın aslan parçaları
Terim yerine Klopp istemek fenerlilik mi?terim istifa etmez, kovulmaz da bu yönetimi kendi kovar.
ama böyle bir şeyi arzulayan varsa twitter'da KAÇACAK yazabilirler fenerliler ile birlikte.
Fenerli holigandan geçilmiyor bu forum.
SİZİ RAHATIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ..
![]()
Fatih hocamız başkan olacak demek ki yakın dönemdeArda Turan defteri bu sezon için kapanmıştır.
[ @kadircetincali ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim yerine Klopp istemek fenerlilik mi?
Diyorum bunları. Ne alakası var bu dediklerin ile? Rasyonel bir açıklamasını yapabilir misin?Yoo isteyebilirsin. Ama kovulsa keşke, istifa etse keşke demek bu süreçte fenerlilik değil fenerlilik olsa yine neyse. fenerbahçeli holiganlıktır. yada koç holding maaşını veriyordur.
en son Y gelecekti.Stoper icin duyum bile yok duyum kuruduk be
Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim yapılan toplantıların ardından Arda Turan’ı transfer etmeme kararı aldı. (Ajans 1905)
Amirim yine güzel haberler getiriyorsun.Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim yapılan toplantıların ardından Arda Turan’ı transfer etmeme kararı aldı. (Ajans 1905)
Yoo isteyebilirsin. Ama kovulsa keşke, istifa etse keşke demek bu süreçte fenerlilik değil fenerlilik olsa yine neyse. fenerbahçeli holiganlıktır. yada koç holding maaşını veriyordur.