Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncunun Luyindama gibi çıkma potansiyeli çok yüksek. Kongo asıllı Fransız stoper 21 yaşında gerektiğinde sağ bekte de oynayabiliyormuş. Takımı Reims Fransa Lig 1'de 8. sırada ve Paris St. Germain'den bile daha az gol yemiş 13 golle ligin en az gol yiyen takımıymış. Hayırlısı bakalım inşallah olur.

Alamayız çok para isterler

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takiminda tek dakika kacirmamis genc oyuncu icin rahat 10 milyon istemezlermi?
bir önceki yıl Fransa 2. ligde toplam 5 maç yapmış. Bu sezon 1. ligde doğru takımında 1 dakika bile süre kaçırmamış tüm 20 maçta da 90 dakika oynamış. Sakatlık ve kart cezası da yok 20 maçta toplam 3 sarı kartı var ilginç maç içerisinde değişikliğe bile gitmemiş. Bir önceki sezon piyasa değeri 100k iken şuan 5 milyon euro gözüküyor. Tam gerçek bir scout transferi olur eğer gerçekleşirse, 1 milyon euro kiralama bedeli artı 5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu ile falan alınabilir Luyindama gibi.

"linnes defansif olarak marianoyu 5e katlar"

cok kotu bir yorum olmus. Denizlispor macini 90 dk izledin mi? Izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Linnes defansif anlamda berbat durumda. Linnesin burada istenmesinin tek sebebi temposu olabilir o da ofansif anlamda artı oluyor.

Mariano defansif ofansif linnesten iyi maalesef.

Ve bizim ofansif katkiya ihtiyacimiz var. Sag bekinde dinamik bi adam olmasi lzm marcelo gibi.
izledim hata yapmıyor demedim ki.
Hala lafımın arkasındayım Linnes marianoyu defansif olarak 5'e katlar çünkü mariano defans falan yapmıyor. Mariano defans olarak ön liberoluk yapıyor, ofansif olarak kanat rolünü kendine benimsemiş kendisine maçlarda.

Unuttunuz mu bilmiyorum ama atak yerken götüm götüm orta sahaya yanlıyor, o bölgeyi önce luyindama'ya şimdilerde donk'a bırakıyor. Defansın şirazesi kayıyor, kim nerede ne yapacak kaos teorisi o saatten sonra. Linnes en azından defansa geliyor açık kapatmaya çalışıyor son adam olarak bırakabiliyoruz.
Linnese ayılıp bayılmıyorum bu arada başlangıçta yaptığım kör-badem lafının aynısını linnes için demişliğim var. Bu konuda kadro dışı bırakarak hata yaptık yetmedi tekrar kadroya alarak hatayı hata ile kapattık. Yapılacak şey tüm beklere aynı anda vedalaşıp iki yeni taze heyecanlı bek alıp onları altyapı veya ülke içinden 2.lig dahil türk genç ve yetenekli beklerle yedeklemekti.

Salim Manav: Galatasaray, Emre Taşdemir'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı. 24 yaşında sol bek sezon sonuna kadar Kayserispor'a kiralandı.

bir önceki yıl Fransa 2. ligde toplam 5 maç yapmış. Bu sezon 1. ligde doğru takımında 1 dakika bile süre kaçırmamış tüm 20 maçta da 90 dakika oynamış. Sakatlık ve kart cezası da yok 20 maçta toplam 3 sarı kartı var ilginç maç içerisinde değişikliğe bile gitmemiş. Bir önceki sezon piyasa değeri 100k iken şuan 5 milyon euro gözüküyor. Tam gerçek bir scout transferi olur eğer gerçekleşirse, 1 milyon euro kiralama bedeli artı 5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu ile falan alınabilir Luyindama gibi.

O kadar ucuza artik nadir oyuncu satiyor fransizlar. Ligue 2 de iyi oynamis U21 oyunculari bile artik 6-10 milyon arasi satildigi oluyor. Bence kisin rahat 10 milyon isterler. Yazin belki sözlesmesi tek 2021e kadarmis diye 5-6 milyona satabilirler, ama transfer döneminin bitmesine 9 gün kala ucuza yollamazlar.

Arda büyük Galatasaray taraftarı diyor ama yıllardır piyasada nekadar pislik fenerli varsa hepsinin gotunun dibinden ayrılmıyor neden arda denen şahsi ergunle hasanla hakan unsalla görmüyoruz
Neden Galatasaraylı ünlülerle görmüyoruz
Herifin hayatındaki tek galatarasayli ,kendisi
Gerisi komple sikeci fenerli
Sittirsin ordan arda iyi Galatasaraylı diyen gitsin bale filan izlesin
Yalı cocugu harici komple fener familyası ile kanka olan arda turan galatasarayliymis
Komik olmayın bu herifin karakteri sıkıntılı yaptığı pisliklerin benzerlerini yapmayacagini nerden biliyoruz

.
.
IMG_20200122_153107.webp

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

"linnes defansif olarak marianoyu 5e katlar"

cok kotu bir yorum olmus. Denizlispor macini 90 dk izledin mi? Izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Linnes defansif anlamda berbat durumda. Linnesin burada istenmesinin tek sebebi temposu olabilir o da ofansif anlamda artı oluyor.

Mariano defansif ofansif linnesten iyi maalesef.

Ve bizim ofansif katkiya ihtiyacimiz var. Sag bekinde dinamik bi adam olmasi lzm marcelo gibi.

Mariano bu sezon açtığı 10 ortadan 8’ini önündeki rakibe çarptırıyor. Yok, olmadı. Miadı doldu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Forum sadece bende mi düzensiz ?
Gidip gidip geliyor
Tüm Türkiye'de tüm sunuculara erişimde problem var. Google cloud'da vps kuruyorum çılgın gibi davranıyor sistem.
Gmail fast loginler, chaptca güvenlik vs. her şey can sıkıcı.
Alt yapı problemi muhtemelen. 100 mbit internetim var bir ara 0.8 mbit'e düştü

6 ay sonra Babel, Diagne, Maicon geri dönüyor.

Yıllık ücretleri toplam 7.3 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt