Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Gs 14/15 sezonu gibi gereksiz kalabalık kadrosu oldu ve büyük bir maaş yükü altına girdi. clye gidemezsek seneye fbjk gibi olacağız hemde bizim yük daha fazla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs 14/15 sezonu gibi gereksiz kalabalık kadrosu oldu ve büyük bir maaş yükü altına girdi. clye gidemezsek seneye fbjk gibi olacağız hemde bizim yük daha fazla
Andone'yi neden almamız gerektiğini düşünüyorsunuz? Sakatlanmadan önce kötü oynamadı ama bence özel meziyetleri olan bir oyuncu değildi.
Bernard Mensah Sarı kırmızılı camiaya hayırlı olsun.
6 ay sonra 9 futbolcunun sözleşmesi bitiyor aldıkları toplam maaş 18 milyon euro (Onyekuru dahil değil) doğru planlamayla düzlüğe çıkmak mümkün.Gs 14/15 sezonu gibi gereksiz kalabalık kadrosu oldu ve büyük bir maaş yükü altına girdi. clye gidemezsek seneye fbjk gibi olacağız hemde bizim yük daha fazla
6 ay sonra 9 futbolcunun sözleşmesi bitiyor aldıkları toplam maaş 18 milyon euro (Onyekuru dahil değil) doğru planlamayla düzlüğe çıkmam mümkün.
Formsuz Linnes'i formlu Mariano'ya tercih ediyorum
Bernard Mensah Sarı kırmızılı camiaya hayırlı olsun.
Mariano, Nagatomo'nun bu sene sonunda sozlesmesi bitiyor, zaten muhtemelen ikisi de bu transfer doneminde yollanacaklar.Gs 14/15 sezonu gibi gereksiz kalabalık kadrosu oldu ve büyük bir maaş yükü altına girdi. clye gidemezsek seneye fbjk gibi olacağız hemde bizim yük daha fazla
saracchi'nin sağ bek olanından bulmak lazım saracchi > mariano + linnes + şener
Şener oynasın o zamanİkiside yetersiz yahu..Zor mu şu gerçeği kabul etmek.
Darısı bizim kulübün başına
Şener oynasın o zaman
öyle mi
Darısı bizim kulübün başına
yaw he heBu Arda Turani istemiyoruz olayi bana cok garip geliyor. Bu adam bize ne yapti? Galatasarayda yetisti, A takima yukseldi, kaptan oldu ve takima 13 milyon euro kazandirarak takimdan ayrildi. Buyuk kaptan diye haykirdigimiz gunleri ne cabuk unuttuk. Ki gitmek istemiyordu. Medyanin yaptigi bel alti haberlerden, insanlarin baskisindan kacti gitti. Ispanya'da muthis performans gostererek Barcelona'ya gitti. Bana gore zamanlamasi yanlisti. 6 ay oynayamadi ve Neymar, Suarez ve Messi'nin oldugu yerde kayboldu gitti.
Sonra milli takim primi falan cikti. Fatih hoca ile olan kriz cocugu herkesin gozu onunde simarik, kendini begenmis gibi yorumlara neden oldu. Ki Fatih hocasina sevgisinden dolayi yine sustu. Polemige girmedi. Simdi size soruyorum: sevdigimiz Fatih hoca Galatasaray kotu gidince kacmadi mi? Istifa edip gitmedi mi? Nasil oluyorda Fatih hocayi geri donunce bagrimiza basabiliyoruz da Arda'yi istemiyoruz. Arda birini mi oldurdu, birine tecavuz mu etti, insanlik sucu mu isledi? Hangisini yapti da Galatasaray taraftari bu kadar nefret eder hale geldi bu adamdan?
Erman Toroglu: fazla seks yapmaktan sakatlandi diye haber yapti. Kim agizini acipta bu cocuga sahip cikti? Bilal Mese neler neler yazdi. Arda ucakta saldirdi diye kotu oldu. Onun yerinde biz olsaydik ayni tepkiyi vermez miydik? Gelelim Berkay meselesine. Arda yapti mi yapmadi mi bilemem. Allah katinda gunahi var ise cezasini ceker ama Berkay'da sutten cikmis ak kasik degil.
Barcelona'dan sonra Galatasaray'a geri donmek istedi. Yonetim kabul etmedi. O da mecburen Basaksehire gitti. Basaksehire gitti diye adama kizdik. Adam yurdunu ozlemis geri donmek istedi. Yetistigi, adam oldugu kulup kabul etmedi onu. Ne yapacakti adam? Sanki Fenere gitti adam.
Fatih hocasinin elini opmus. Barismislar. Gelsin abi adam geri. Adamin maasina mi takiliyoruz. Bu zamana kadar almis zaten alacagini. Bizden yuksek bir mevla istemez. Tek dilegi cocukluk askina geri donup futbolu burada birakmak. 2 senedir oynamiyor diyoruz. Adam kalitesini kaybetmez ki. Siki siki calisir girer takima. Katki da verir kesinlikle. Bundan adim kadar eminim. Calismazsa alacagi tepkiyi biliyor.
Belhanda havalimaninda taraftara ana avrat sover. Oyundan alinir taraftara ana avrat sover kimse agizini acmaz. Gecen sene sampiyonlukta buyuk katki veren Feghouli simdi begenilmiyor. Yillardir kalemizi koruyan Muslera'yi bile 2 mac kotu oynadiginda elestirebiliyoruz. Birde adamin takim icin kurtardiklarina bakalim. Benim gozumde Galatasaraya ve Turkiye'ye gelmis gecmis en iyi yabanci oyunculardan biridir. Bu zamana kadar nice topcular geldi. Milyonlari goturduler bir varlik gosteremeden. Tek derdimiz Arda Turan mi? Malesef taraftar olarak cok vefasiz olabiliyoruz bazen.
Yasim 31. Yurtdisinda dogdum buyudum. Buyuklerime lafim yok. Onlara birsey diyemem. Ben son bir kac senede stadta mac izleyebiliyorum. Birde bakiyorum genclerimize. Ana avrat sovuyorlar. Arda Turan kadar Galatasarayli olun ondan sonra konusun. Son sozum: Arda Turan Galatasaray'a geri gelsin. Galatasarayimizin evladina sahip cikmamiz gerekir diye dusunuyorum.
Younes Belhanda, takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.