- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
rica ederim seninde pp'in komik degil degil yani eglendim sagol
sagol @Rahmi Y. Aslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rica ederim seninde pp'in komik degil degil yani eglendim sagol
Bulunuroglum parada yok bende ay sonuna kadar ne bok yiyecegiz
bulalim o zaman yoksa inflas edecegim imtihanlar cok zorladilar beni demircim bide maas gecen ay erken geldi noel yuzunden. @Alpay AsmaBulunur
genel sohbete kardeşimbulalim o zaman yoksa inflas edecegim imtihanlar cok zorladilar beni demircim bide maas gecen ay erken geldi noel yuzunden. @Alpay Asma
genel sohbete kardeşim
bura nöbet
artik mod deilsin uzagenel sohbete kardeşim
bura nöbet
sen de eskisi gibi değilsin..artik mod deilsin uza
as
ay popomsen de eskisi gibi değilsin..
as
Yeni nesil pirlo Sandro tonali ama alamayiz tabi
Orta sahamızı böyle bir elemanla güçlendirelim
Kim dediErdal Akdari - Spelersprofiel
Stoper alternatifi icin bu arkadas ile gorustugumuz soyleniyor..
Bu kadar durgun sacmasapan bir nöbet hiç gormemistim 2011 den beri takip ederim.
Drogbali Sneijderli Nöbetler inanilmazdi
Is yerinde patron beni forumda görmüstü o dönemler günde 3-4 sefer görmüs beni sordu ne yapiyorsun dedi bana. Adam Alman oldugu icin haliyle ne oldugunu anlamiyordu. Anlatmistim ben fanatik bir Galatasaray taraftariyim demistim durumu anlatmistim. Adam gülmüstü. Kendisi siki bir Nürnberg taraftari. Drogba geldiginde o da sevinmisti.
Evet orası malum zaten çokça da söylemiştik. Geldiği lig EPL idi orada şov yaptı, bize geldi çöp oldu, bizden gitti yine şov yapacak. Nzonzi de de aynısı olacak. Sebebi bizim yanlış kadro kurgusu ve taktik yanlışlıklardı. Babel kötü futbolcu değil, Nzonzi ve Seri de değiller. Sistem, kadro yanlışları, yaş ortalaması, dinamik kanat ve bek oyuncusu eksikliği, pası, şutu, adam eksiltmesi olmayan 10 numaramız sayesinde şutu, atağı olmayan bi takım olduk.Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama babel 61 dakika oynamış 6-0 iken çıkmış. Babelin kanat oynadığı bir takım 6 gol atıyor 1 asist yapmış. Bizde bir bokluk var