Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar durgun sacmasapan bir nöbet hiç gormemistim 2011 den beri takip ederim.

Drogbali Sneijderli Nöbetler inanilmazdi

Is yerinde patron beni forumda görmüstü o dönemler günde 3-4 sefer görmüs beni sordu ne yapiyorsun dedi bana. Adam Alman oldugu icin haliyle ne oldugunu anlamiyordu. Anlatmistim ben fanatik bir Galatasaray taraftariyim demistim durumu anlatmistim. Adam gülmüstü. Kendisi siki bir Nürnberg taraftari. Drogba geldiginde o da sevinmisti.

Sene başında Fenerbahçe maçında sadece mert hakan için izledim maçı başka hiç bir yere futbolcuya topun olduğu yere dahi bakmadan ekrana sığdığı tüm anlarda mert hakanı izledim.Ve o gün dedimki Adam çok iyi topçu kesin alınmalı haklı çıkmak insanı mutlu ediyor

Hatta geçen selçuk inan efekti yapar alan 4-5 sene ligi domine eder demiştim inşallah alırız emre kılınç alınsada olur alınmasada görüşünde idim
Son beşiktaş maçında da emreyi izledim oda kesinlikle alınmalı kendisini bayağı geliştirmiş

Drogbali Sneijderli Nöbetler inanilmazdi

Is yerinde patron beni forumda görmüstü o dönemler günde 3-4 sefer görmüs beni sordu ne yapiyorsun dedi bana. Adam Alman oldugu icin haliyle ne oldugunu anlamiyordu. Anlatmistim ben fanatik bir Galatasaray taraftariyim demistim durumu anlatmistim. Adam gülmüstü. Kendisi siki bir Nürnberg taraftari. Drogba geldiginde o da sevinmisti.

Sneijderi gelisi efsaneydi yaw

Mert Hakan siki bir Galatasaray taraftaridir.

Emre icin bunu söyleyemem

Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama babel 61 dakika oynamış 6-0 iken çıkmış. Babelin kanat oynadığı bir takım 6 gol atıyor 1 asist yapmış. Bizde bir bokluk var
Evet orası malum zaten çokça da söylemiştik. Geldiği lig EPL idi orada şov yaptı, bize geldi çöp oldu, bizden gitti yine şov yapacak. Nzonzi de de aynısı olacak. Sebebi bizim yanlış kadro kurgusu ve taktik yanlışlıklardı. Babel kötü futbolcu değil, Nzonzi ve Seri de değiller. Sistem, kadro yanlışları, yaş ortalaması, dinamik kanat ve bek oyuncusu eksikliği, pası, şutu, adam eksiltmesi olmayan 10 numaramız sayesinde şutu, atağı olmayan bi takım olduk.

Herkes Diagneye söverkende söylemiştim adama top gelmiyor diye. Yerine Falcao geldi yine durum değişmedi. Ama şimdi
Onyekurulu, Jesseli hızlı kanatlar, hızlı orjinal ayaklı bekler ile ve Belhanda'nın yerine iki metreye pas atabilen herhangibir insan evladı da kadroda olursa getirip Diagne'yi bir koyun o zaman bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt