Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heee hoca gidin bana kesin diegoyu alın yoksa maçlara çıkmıyorum dedi. Tövbe tövbe ya bu konuda bile hocaya sallanılıyor bir de hiçbir haberi doğru olmayan bir adam yüzünden. Doğru adama ramosu verdiniz o illa diegoyu tutturdu haklısınız

Diego hangi gerizekalının haberi.? Adam sol ayak Marcao gibi. İkisini sol stoperde nasıl oynatacaz. Bunu yapan ağır gerizekalı.

İsmi çıktıysa bir kere doğrudur büyük ihtimalle Diego gelecektir.

Heee hoca gidin bana kesin diegoyu alın yoksa maçlara çıkmıyorum dedi. Tövbe tövbe ya bu konuda bile hocaya sallanılıyor bir de hiçbir haberi doğru olmayan bir adam yüzünden. Doğru adama ramosu verdiniz o illa diegoyu tutturdu haklısınız
Bomboş yorum. Bugüne kadar kaç tane hocaya Real Madrid'in as stoperini verebildik? Ya da benzeri kalibrede oyuncu alabildik alım gücümüzle paralel oyuncu bulamayınca kim suçlu olacak yoksa yoldan adam çevir o da bilir Ramos'u istemeyi sanki bir iş bu forvete de Leva vermedik ya gol atamamiz normal zaten.

Bomboş yorum. Bugüne kadar kaç tane hocaya Real Madrid'in as stoperini verebildik? Ya da benzeri kalibrede oyuncu alabildik alım gücümüzle paralel oyuncu bulamayınca kim suçlu olacak yoksa yoldan adam çevir o da bilir Ramos'u istemeyi sanki bir iş bu forvete de Leva vermedik ya gol atamamiz normal zaten.
Sorma valla, Mancini, Prandelli, Riekerink hep dünya starları ile oynadılar halbuki. Nedir bu Terim hocamıza yapılanlar? Hep gariban kadrolarla oynamak zorunda bırakılıyor, hiçbir istediği alınmıyor. Oysa diğerleri öyle miydi, isterlerse 8 milyonu Amrabat'a 13 milyonu Diagne'ye gömüyorlardı. Terim hocamızın hiç böyle ayrıcalıkları olmadı maalesef.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1071058.jpg

The next big thing diyebilir miyiz?

Git az ötede terim düşmanlığı yap. Sana ramosu alsın yönetim demiyoruz. Angelo haber saçmalığı yüzünden bile hocaya sallanıyor siz de çanak tutun bravo👏👏👏

Git az ötede terim düşmanlığı yap. Sana ramosu alsın yönetim demiyoruz. Angelo haber saçmalığı yüzünden bile hocaya sallanıyor siz de çanak tutun bravo👏👏👏
Ne düşmanlığı yav boş yapmışın niye boş yaptığını izah etmişim Terim'in adı geçti mi? Hangi hocaya verdik diye sordum ya cevap ver ya da boşa etiket yapma.

Zuhaha, geldi yine terimsporlu. Rakibin, orta sahasi Menemenspordan geldi, sag acigi Bolusporda, forveti 35 yasindaki Kone, defans ikilisi birisi Umraniyeden, birisi bitmis Karabukten geliyor.

Ve bu oyuncular sana 10 puan fark atmis, yetmedi diger rakibin resmen solbeksiz, 1 stoperle, ve kazma sol acik Tolgayla Basaksehiri sahadan sildi.

Bay egonun kadrosunda. Seri, Lemina, Nzonzi, Falcao, Mariano, Taylan, Feghouli, Belhanda var. Ve hic bir oyuncudan extra performans alamadi, cunku hep egolariyla ugrasti. Iyi bir teknik adam, vasat oyuncudan performans aliyorsa o iyi teknik adam demektir. Senol Gunes, kazma Tosicten stoper yaratti, bitmis Burak yilmaza yine eski gunlerine dondurdu, Antepte eh iste dedimiz forveti Cenk'e 22m euroya Adaya satti, Benficada mevkisi belli olmayan Taliscaya, Alex ve Hagi den sonra en iyi 10 numara yaratti.

Ne düşmanlığı yav boş yapmışın niye boş yaptığını izah etmişim Terim'in adı geçti mi? Hangi hocaya verdik diye sordum ya cevap ver ya da boşa etiket yapma.
Tudor capsizina bile verdin. 40 milyon bonservis ödendi o sene. Yüksek bedelli oyuncu bile satmadın. Simdi diyeceksin Terim de 50 milyon harcadı diye doğru harcadı ama o paraya yakın topçu da sattık ozan rodrigez gomis ndiaye sadece bunlar 40 civarı.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zuhaha, geldi yine terimsporlu. Rakibin, orta sahasi Menemenspordan geldi, sag acigi Bolusporda, forveti 35 yasindaki Kone, defans ikilisi birisi Umraniyeden, birisi bitmis Karabukten geliyor.

Ve bu oyuncular sana 10 puan fark atmis, yetmedi diger rakibin resmen solbeksiz, 1 stoperle, ve kazma sol acik Tolgayla Basaksehiri sahadan sildi.
Sende olmayan orta saha ve diagne çöpü ile gecen sene sahadan sildin nasıl bir kıyaslama?!!!

Tudor capsizina bile verdin. 40 milyon bonservis ödendi o sene. Yüksek bedelli oyuncu bile satmadın. Simdi diyeceksin Terim de 50 milyon harcadı diye doğru harcadı ama o paraya yakın topçu da sattık ozan rodrigez gomis ndiaye sadece bunlar 40 civarı.

Ee sattı dediğin oyuncuların hepsi Tudor dönemi alınmış kendi kendinize gol atıyorsunuz ben Terim veya x isim yaristirma derdinde değilim de Terim'in para verdirip aldığı hangi adam tekrar para eder şu an? Bak Tudor'un aldıklarını saydın bir ton adam satmısiz bir Ozan var piyangodan çıkan kendisinin döneminde o da transfer değil zaten.

1. Satılanların hiçbiri Terim' in kazandırdığı futbolcular değil. Ozan diyeceksin; bizde hiç A takımda oynamasa bile ciddi bir bedelle yine giderdi bir yerlere, son iki yılında ciddi kulüpler tarafından takip edilmekteydi...

2. 50 milyon harcadığını ikrar ediyorsun madem; takımın oynadığı futbol ve puantajdaki yeri bunun karşılığını veriyor mu sence?..Alanyaspor mesela, bizimkileri futboluyla ezdiği maçta o denli şanssız olmasalar 3 puanı alırlardı ve şu an 8 puan önümüzde olurlardı, AS un eti ne, budu ne?..

Ozanı tudor dönemi mi aldık 😊ozanın yüzüne bakan mi vardı fatih hoca oynatmasa.geldiginde rodiguesi oynatan ve ona özgüven aşılayan da fatih hocaydi.tudor yedek bıraktı son dönemde rodriguesi.ozan oynamasa belese giderdi,bizde mal mal bakardık ardindan

Fatih hoca ozanı hazırladı ve kazandırdı.nokta
Ozan zaten hazır durumdaydı. Sakatlıklar olmasa yine de şans verir miydi? sanmam...Ozan' a forma vermek çok da marifet değil yani. Madem ''Yoktan var ediyor''; böylesine kepaze oyuncular ilk 11 çıkabiliyorken şans verse ya gençlerden birilerine?!..Hele sen bari söyleme bunları Sergen; sana göre 10 tane filan A takıma hazır oyuncu var altyapıda; Hoca da madem cevher işleme üstadı, hani neredeler?!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt