Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45A2AB16-59B5-4771-9810-6B786E931D5E.jpeg
Dedemle oturduk Çay içiyoruz karsima yine çikti

1. Satılanların hiçbiri Terim' in kazandırdığı futbolcular değil. Ozan diyeceksin; bizde hiç A takımda oynamasa bile ciddi bir bedelle yine giderdi bir yerlere, son iki yılında ciddi kulüpler tarafından takip edilmekteydi...

2. 50 milyon harcadığını ikrar ediyorsun madem; takımın oynadığı futbol ve puantajdaki yeri bunun karşılığını veriyor mu sence?..Alanyaspor mesela, bizimkileri futboluyla ezdiği maçta o denli şanssız olmasalar 3 puanı alırlardı ve şu an 8 puan önümüzde olurlardı, AS un eti ne, budu ne?..
1. Oyle oynatmadan filan kimse o paraları vermezdi ozan ne de baska bir topçuya.
2. 50 milyon harcadı lakin o kadar sattılar diyorum uzerine koyamadın diyorum. Karşılıksız tudor zamanındaki gibi satmadan aldılar Terim zamanında satıp oyle alabildin ya da kiraliklarla takımı doldurdun diyorum!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. Oyle oynatmadan filan kimse o paraları vermezdi ozan ne de baska bir topçuya.
2. 50 milyon harcadı lakin o kadar sattılar diyorum uzerine koyamadın diyorum. Karşılıksız tudor zamanındaki gibi satmadan aldılar Terim zamanında satıp oyle alabildin ya da kiraliklarla takımı doldurdun diyorum!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eeee?!..Tudor zamanında sıfırdan kadro kuruldu -ki o kadro mimarisini, maliyet yönüyle en çok eleştirenlerden biriyimdir- ve o transferler açısından kabul edilebilir bir başarı yine de sağlandı. Yani Terim' in devraldığı kadro asla sıfır noktasında değildi, aksayan-eskiyen parçaların yerine birkaç takviye yeterliydi ve ille çok büyük maliyetli adamlar alınması da gerekmiyordu. Bu konuda net başarısız olduğu için de bu haldeyiz işte...

Geleceklerden vazgeçtik artık da gidecekler ne olacak? Kadro dışı bir ön libero, iki yabancı sağ bek, iki yabancı sol bek, bir 10 numaramsı Arap, bir oynayıp oynamayacağı belli olmayan forvet. Ego savaşı vereceklerine şu takımın haline baksınlar.

Nzonzi, Mariano, nagatomo ve belhanda. Kadro dışı bıraktığınız adamı bile gonderemiyorsunuz. Keşke arda konusundaki istikrarı bu oyuncuları göndermektede görebilseydik. Lazım olan stoperden bahsetmiyorum bile.

Ee sattı dediğin oyuncuların hepsi Tudor dönemi alınmış kendi kendinize gol atıyorsunuz ben Terim veya x isim yaristirma derdinde değilim de Terim'in para verdirip aldığı hangi adam tekrar para eder şu an? Bak Tudor'un aldıklarını saydın bir ton adam satmısiz bir Ozan var piyangodan çıkan kendisinin döneminde o da transfer değil zaten.
Çünkü transferlerimizin çoğu kiralık. Kiralık adamlardan bonservis kazanamayız. Bonservis olarak harcanan paranın yarisi da Çatnede işte. Satılanlardan Rodrigues ve Ozan Terim'e yazar direkt. Gerisi Tudor'un adamları. Onlardan da elde kalanlar 10 milyon Belhanda, 8 milyon Maicon, 5 milyon falan da Feg sanırım.

Para verilenlerden Marcao ve Luyi'yi satarsın, Akbaba da nasıl dönecek sakatlıktan bakalım. Çatne kazığı var sadece o da bizi bitirdi.

Mvila haberleri yalanmis (fazla görmemistik zaten)

Arkadaşlar, biz bu kadar nasıl vefasız olduk? Öncesini saymadan son 2 şampiyonluk, kupa vs.nasıl unuttuk.
Yüzüne bakılmayan Donl, Garry ve Ozanı kim kazandırdı. Ve zor zamanda kullandı.
Eski transfer nöbetlerini nasıl unuttuk? Santroforsuz kapattığımız nöbeti. Bu terimin suçumu? Diagneyi 13 Mio alan terim mi? Mutlaka hataları var ama daha son 2 sene şampiyon olan hocamıza destek vermeliyiz.

Arkadaşlar, biz bu kadar nasıl vefasız olduk? Öncesini saymadan son 2 şampiyonluk, kupa vs.nasıl unuttuk.
Yüzüne bakılmayan Donl, Garry ve Ozanı kim kazandırdı. Ve zor zamanda kullandı.
Eski transfer nöbetlerini nasıl unuttuk? Santroforsuz kapattığımız nöbeti. Bu terimin suçumu? Diagneyi 13 Mio alan terim mi? Mutlaka hataları var ama daha son 2 sene şampiyon olan hocamıza destek vermeliyiz.
Son 20-30 seneye bakarsak normal. Millet şampiyonluklara alıştı sonuçta. Fatih terim hocanın kredisi var üstelik ki şimdiye kadar ortaya çıkan vasat sonuçlara rağmen orada durabiliyor. Şu an kredisini tüketiyor işte. Taraftarın büyük bölümü de mutsuzluk olsada şu anki durumdan hocaya olan desteğini yadırgamıyor. Istemeyenlerin sesi her zaman gür bir sesle çıktığı için yanıltıcıdır olabiliyor bence

Stoper lazım ama şu gençlere şans versek bir şey kaybetmeyiz gibi. Onun yerine daha baskılı oynayacak bir 8 numara ihtiyacı var gibi.

Düsseldorf baya boktan gidiyor. Düserlerse Kaanin 100 de 100 düsük bir serbest kalma maddesi vardir. Onu ve Mert Hakan ve Emre Kilinci alirsak, birden yabanci siniri boyle gayet iyi haberleri cikarsa sasirmam.
Kaan Ayhan'ın Galatasaraylı olduğuna dair tweetleri de var.Diğerleri araya girmeden anlaşmayıyapmalıyız.Gerek stoperde gerek sağ bekte oynar..

Kaan'ı alabiliyorsak eğer uygun bir paraya. Bence Luyindama gönderilebilir 15-20 m arası bir fiyata.

Seneye Nuri Şahin de boşta olacak. O da koyu Galatasaraylı. 2 sene idare eder bence. Yedekte pili bitik Selçuk olacağına Nuri dursun daha iyi.

feghouli yerine birinin alınmasını stoperden daha öncelikli görüyorum.

iyi hücum savunma eksikliğini kapatır.

dribling becerisi olan bir oyuncu daha alınması bence daha çok işimize yarar. sekidika'ya şimdilik fazla ümit bağlamamak lazım, henüz çok ham.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt