Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bayada göklere cikartin kendini salman kardesim :D

yok yahu amacim o degildi..

gurbetci falan filan diye baslamalarina karsiyim, gurbetcilerinde kendilerini Türkiyedekilerden daha üstün görmelerine uyuz oluyorum.

ben her ikisini ve arti bir ulkede daha tecrube kazandigim icin bu konularda kendimi daha avantajli goruyorum, demek istedigim bu.

Salman ile hemşeri sayılırmışız olaya bak.

Salman Westbahnof'u geç Reumanplatz'a gel tichy'de görüşürüz..

[FONT=Verdana, sans-serif]Ben bugün bir haber aldım bilmiyorum %99 doğru deniliyor dün de yazdı gerçi Eto'o Rusya'dan arkadaşımla konuştum Eto'o bitmiş.[/FONT]

demisimdir herhalde.hatirlamiyorum dedigime ama demisimdir baska nerden bileceksin. hakan kardesimizi delli edeceksin simdi :)

demedin ben seni dün tanıdım ve demedin.

bende zamanında gurbetçiydim arkadaşlar gurbet ve gurbetçilik nedir iyi bilirim lütfen ona göre beni yargılayın

alper altunun kendisinden küçük bir tane erkek kardeşi var mesela

yok yahu amacim o degildi..

gurbetci falan filan diye baslamalarina karsiyim, gurbetcilerinde kendilerini Türkiyedekilerden daha üstün görmelerine uyuz oluyorum.

ben her ikisini ve arti bir ulkede daha tecrube kazandigim icin bu konularda kendimi daha avantajli goruyorum, demek istedigim bu.

bilmiyorum öylemi görüyorlar gurbetciler . bizim aile terbiyemiz baskalarindan kendini büyük görmesini engeliyorda gurbetciler niye kendini daha üstün görmekde oluyormus ki? daha pahali tualet kagitimi kunlaniyorlar :D Yani insan her yerde esitir aslinda. egitim tarzi farklidir ondan haric her yerde insan aynidir. iyiside var kötüsüde her yerde bu gecerlidir. her iki tarafinda zorluklari var ama avantajlarida vardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt