Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

almanyada cuma varmi sordugunda oraya yönlendiriyorsun . almanyada cuma varmi..nasil soru bu?! yani sorumu bu simdi :SS:

almanyada cuma olmayınca gevur mu oluyor . amerikanın her yernde cuma yok aradım bulamadım

Adamların amelesi bizim ülkemizdeki mühendis doktorla aynı maaşı alıyor renktaş dogal yani bizde millet doktor mühendis olmak istiyor bu yüzden :lol:

yok aga ben Türkiye de çalışıyorum zaten yani iyi bir usta formen Türkiye içerisindede o paraları kazanabilir

düzeltme: yok ya okadar kazanamaz :) ama ortalama bir doktordan fazla kazanır

almanyada cuma olmayınca gevur mu oluyor . amerikanın her yernde cuma yok aradım bulamadım

anlasildi yunus . sen bizimle kafa buluyorsun. canin baya bir sIkIlmis herhalde. bak fifa oynuyor millet. canin cekmedimi seninde eglenirsin biraz :lol:

Furkan kesecek inş

anlasildi yunus . sen bizimle kafa buluyorsun. canin baya bir sIkIlmis herhalde. bak fifa oynuyor millet. canin cekmedimi seninde eglenirsin biraz :lol:

fifada master yaptım sen diyorsun abi. dalga geçmedim neyse beni küçümsemeye devam edin. yakında burda tel numaralarınza kadar ifşa edersem o zaman saygı duayrsınız belki

Şunu ciddiye alıp hala cevap veriyorsunuz ya ne diyeyim..

alper meloyu kesemez, ama gelecege yatirim icin iyi transfer olur.

meloyu mevcut kadrodan kimse kesemez ama takımın iyiligi geregi rolünün degişmesi hayırlı olur

Ben Alper'i bir iki özet dışında nerdeyse hiç izlemedim.

İnşallah alınırsa çok iyi oynar Melo'yu aratmaz.

Gelecek sene Ujfalusi,Elmander,Baros ve Melo olmayacak aramızda muhtemelen.

yazin ne guzel bombalar teker teker patliyordu, bu ara transfer donemi yavas gececek galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt