Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

606311_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

=clde yarı final

Demba-ba'yı sezon başında alabilirdik ama şimdi imkansız 20 30 m istiyorlar

o zaman orda Riera oynasin,emre oynasin ,engin oynasin olmadi aydin oynasin ama o kel oglan oynamasin .

Riera denenebilir. Ama Amrabat sezon sonuna kadar illaki oynayacak. Ayrıca ben yazdığım kadro da Amrabat'ın diğerlerine nazaran daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Hocam o kadarda değil sonuçta bu adam ŞL'de olsun Lig'de olsun hareketli maçlar oynadı asistler yaptı , Manchester maçında sağa çekip vurduğu top gol olsa şuan belki çoktan elimizden çıkarmıştık bile :D

O yüzden forma giymeye devam etmeli ki sezon sonu - 8.6 Mn € sırf buradan yapmayalım.

yari fiyata gelen ve daha genc olan stoch un yaptiklariyla karsilastirsak ? yada pinonun verdigi katkiyi verebildimi sen ona bak ? amrabat olmasa Pitroipa yi alacakmisiz keske onu alsaydik.

Hazirliklar yakinda basliyor degil mi? Gec kalmasak diyecegim ama...:)

Alvarez nasil bir futbolcu iyi mi , inter de oynadigi videolara baktim pek iyi degil gibi ?

tek topçuyla yarı final falan gelmez hayal kurmayın

[video=youtube;Ro9d9Z4Cd_4]https://www.youtube.com/watch?v=Ro9d9Z4Cd_4[/video]

romain alessandrini bu senede çok formda 19 maç 10 gol 4 asist son zamanlarda beğenerek izliyorum max 4-5 civarı alırız

yari fiyata gelen ve daha genc olan stoch un yaptiklariyla karsilastirsak ? yada pinonun verdigi katkiyi verebildimi sen ona bak ? amrabat olmasa Pitroipa yi alacakmisiz keske onu alsaydik.

Doğru hocam haklısınız , Stoch'a göre kıyaslarsak şuan çok bir şey yapmadı ama daha yarım sezon geçti sadece , Pitroipa'nın kaçtığına bende üzüldüm fakat asla Shaqiri'ye üzüldüğüm kadar üzülmedim , eğer geçen sezon devre arası Yiğit'in yerin Olcan'ı ve Shaqiri'yi alsaydık her şey şuan çok farklı olurdu fakat hayırlısı buymuş.

[video=youtube;Ro9d9Z4Cd_4]https://www.youtube.com/watch?v=Ro9d9Z4Cd_4[/video]

romain alessandrini bu senede çok formda 19 maç 10 gol 4 asist son zamanlarda beğenerek izliyorum max 4-5 civarı alırız

23 yaşında iyimiş

Konuşulan adamlara bak Demba Ba,Diego,Sneijder :asd:

Bizim yönetim 8-10 Milyon Euro'yu ne zaman harcamışta şimdi böyle bir beklentiye girdiniz :D Gelecek adam en fazla Carlinhos olur,Alper Potuk olur

G.Süzen, Kabzeyi alsalar bari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt