Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
23 yaşında hocam
marin kaç yaşında renktaşlar
23 yaşında hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marin kaç yaşında renktaşlar
Bizim Baros bu sene Bjk'ye gitse, bence hepimizi şaşırtırdı.En az 10 golü vardı gitseydi Bjkye.Bence yönetim bu yüzden izin vermediOrda iyi oynar bize kızarlar diye.
Baros(Almeida)
Olcay - Fernandes - Holosko
g.süzeni 8jk ye kaptırmamıza akıl sır ermiyor çağlar balta bekleyeceğine bu çocuk beklesin hiç değilse oynadığı zaman herkesin içinde bir umut olur maliyetide düşük
g.süzeni 8jk ye kaptırmamıza akıl sır ermiyor çağlar balta bekleyeceğine bu çocuk beklesin hiç değilse oynadığı zaman herkesin içinde bir umut olur maliyetide düşük
Bizimde gözümüz bir kanat oyuncusu görecekti Quaresma gelseydi. 2 Sezondur kanat oyuncusu bekliyoruz!
Bizimde gözümüz bir kanat oyuncusu görecekti Quaresma gelseydi. 2 Sezondur kanat oyuncusu bekliyoruz!
bjk süzeni aldı mı?
Peki Shaqiri ve Olcan Adın gelseydi geçen sezon devre arası Yiğit'in yerine ?
Yada şuan Boudebouz gelse![]()
Q7 gelseydi iyi olurdu.Kapalı oyunları açamıyoruz.Burak-Umut 1 i fazla oluyor bazen.2 side koşu yoluna veya orta bekliyor.2 CF fazla![]()
20 30 mu geçen bir haber okudum 6 7 m euroya bırakacak newcastle diyordu
Bedava bir Salomon Kalou vardi, sampiyonlar ligi finali oynamis bir adam. Bizimkiler onu getirse simdi ligi öttürüyordu.
Sorun sistem degil aslinda, sorun sisteme göre oyuncumuz yok, kanatlar islemiyor, forvetleri oyuna dahil edemiyoruz, pas yüzdesi düsük top teknigi olmayan 2 forvetle oynuyoruz. Topla birlikte yürüyecek takimi ataga kaldiracak forvet lazim bize, papiss-demba veya sow gibi biri..
Benim bildigim 9 milyon a serbest kalma maddesi var diye... bunun Pound mi dollar mi Euro mu hatirlamiyorum.
Yeni kontrat mi imzaladi Demba ba?
bjk süzeni aldı mı?
Koskoca Galatasaray'in altyapisinda, yedek oturtacak bir Allahin sol beki yoksa, kepenkleri indirelim.
Caglar ve Balta dan kötü olamaz
Koskoca Galatasaray'in altyapisinda, yedek oturtacak bir Allahin sol beki yoksa, kepenkleri indirelim.
Caglar ve Balta dan kötü olamaz
Altyapi önce 165´den uzun ve 50 kg´dan fazla futbolcu yetistirsin, sonra akademi ayaklari yapsin
Altyapi önce 165´den uzun ve 50 kg´dan fazla futbolcu yetistirsin, sonra akademi ayaklari yapsin
aslında en temel sorunda bu
yetenekli velet çok ama fiziksel gelişim 0 ulan hiçmi yaşam koçunuz olmaz danışmak için gitmezsiniz yahu beslenme 0 teknik taktik bilgisi 0 olmaz böyle