Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar bombalarla geliyorum :)

Geçen nöbette ki bilgilerimi sizlere veriyodum. Bir kaç densiz yüzünden vermicektim ama güzel bilgiler aldım.

Alper ile anlaştık. Eskişehir ile ufak sorunlar var. %80 transfer edeceğiz. O sorunlar aşılamazsa sezon sonunda Alper %100 Galatasaray forması giyecek.

Sneijder ile ilgimiz olduğu doğru. Fakat hocanın 1. tercihi değil.

Kaka ile ilgimiz artık kalmamış. Bunun yanında Alvarez ismide gündem de değilmiş.

Carlinhos ile görüşmemiz olmuş fakat % 50'li bir kıvamdaymış. Carlinhos sıkıntı çıkarıyormuş. Bunun yanında Brezilya'dan büyük ihtimalle bir oyuncu transfer edilebilirmiş.

Ek olarak Gökhan Süzen'de liste de fakat hocanın net kararı yok.

Zarate ve Hernanes listedeler. Zarate için istekli değil kulüp fakat olursa 2'si birden paket olarak alınabilirmiş.

Stoper için adaylar varmış fakat isim vermediler. Bir genç oyuncu listedeymiş 2-3 tane de dünya starı denilecek düzeyde oyuncular listedeymiş.

Emre Çolak için 1-2 teklif gelmiş fakat hoca reddetmiş. Amrabat için gelen teklif reddedilmiş.

Gökhan Zan, Ceyhun ve Sercan için gelen teklifler değerlendiriliyormuş.

Q7 konusunda istekliymişiz. Ve böyle giderse sorunlar aşılırsa büyük ihtimal Galatasaray forması giyecek Q7. Hocanın net kararı bekleniyor.

Bilgileri aldığım kişi Adnan Öztürk'ün yeğenidir.

varan 1 :)

Haberi milliyet yazmis 1# ) Tarihini birtek dogru atan gazette ..

Fatih Terim Baskanla yilbasindan sonra gorusecegiz transfer icin dedi 2#

Serhat Ulueren ney laaaannn :trollface:

olsun gelsin bu adam böyle kapı gibi defans oyuncusu gelsin seneye oynasın.

benim klübümden bu seneki tek kalan beklentim ligi şampiyon olarak bitirip CL'ye tekrar katılmak ondan ötesi hayalperestlik bu sezon

Kismen haklisin bence, ama bir tur daha atlarsak, bence atlayabiliriz bir tonla para girecek cebe. O parayla bile daha iyi adam alirsin. Yani bence SL'de oynayabilmesi sart adam lazim.

Ayni turnuvada oynamis adam oynayamiyor diye biliyorum ben. UEFA Kupasi olasa olur.

18.19 One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA

club competition group stage match for another club in the current season

may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

a) in the same competition for another club; or

b) for another club that is currently in the same competition.

doğru ama 2 şık olarak niye yazmışlar orasını anlayamadım :confused:

Kismen haklisin bence, ama bir tur daha atlarsak, bence atlayabiliriz bir tonla para girecek cebe. O parayla bile daha iyi adam alirsin. Yani bence SL'de oynayabilmesi sart adam lazim.

bizim Avrupa' da ses getirecek başarı için önce ligde süreklilik, CL ye katılımda süreklilik gerekiyor.

bu sene yarı final oynayıp seneye CL ye katılamamak daha kötü

Injured%20joleon2.ashx

Bu arada Lesscott'u istemiyoruz kolpa haber.

Edit // daha doğrusu ŞL yüzünden almıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt