Berk Sayman
Kırmızı Üye
- 29 Ekim 2012
- 1.612
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
varan 1
Arkadaşlar bombalarla geliyorum
Geçen nöbette ki bilgilerimi sizlere veriyodum. Bir kaç densiz yüzünden vermicektim ama güzel bilgiler aldım.
Alper ile anlaştık. Eskişehir ile ufak sorunlar var. %80 transfer edeceğiz. O sorunlar aşılamazsa sezon sonunda Alper %100 Galatasaray forması giyecek.
Sneijder ile ilgimiz olduğu doğru. Fakat hocanın 1. tercihi değil.
Kaka ile ilgimiz artık kalmamış. Bunun yanında Alvarez ismide gündem de değilmiş.
Carlinhos ile görüşmemiz olmuş fakat % 50'li bir kıvamdaymış. Carlinhos sıkıntı çıkarıyormuş. Bunun yanında Brezilya'dan büyük ihtimalle bir oyuncu transfer edilebilirmiş.
Ek olarak Gökhan Süzen'de liste de fakat hocanın net kararı yok.
Zarate ve Hernanes listedeler. Zarate için istekli değil kulüp fakat olursa 2'si birden paket olarak alınabilirmiş.
Stoper için adaylar varmış fakat isim vermediler. Bir genç oyuncu listedeymiş 2-3 tane de dünya starı denilecek düzeyde oyuncular listedeymiş.
Emre Çolak için 1-2 teklif gelmiş fakat hoca reddetmiş. Amrabat için gelen teklif reddedilmiş.
Gökhan Zan, Ceyhun ve Sercan için gelen teklifler değerlendiriliyormuş.
Q7 konusunda istekliymişiz. Ve böyle giderse sorunlar aşılırsa büyük ihtimal Galatasaray forması giyecek Q7. Hocanın net kararı bekleniyor.
Bilgileri aldığım kişi Adnan Öztürk'ün yeğenidir.
varan 1