Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

13:40

icon_news.png

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester City menajeri Roberto Mancini, ara transfer döneminde hiçbir futbolcusunu göndermeyeceğini açıkladı. Ayrılması gündemde olan isimlerden Kolo Toure ve Joleon Lescott'ın isimleri Galatasaray'la anılıyordu. (Mirror)

10 numara pozisyonunda defalarca yazdım yine diyorum diegoya vereceğin uçuk paralar yerine daha uyguna Thiago Neves alınabilir

[video=youtube;eZw4v0z6pqA]https://www.youtube.com/watch?v=eZw4v0z6pqA[/video]

Dedigim gibi benim izledigim video'larda defansif yonu pek zayif gelmedi, gayet yerinde ve sert mudaheleleri vardi. Sizdeki bu "defansif yonu zayif" fikri nasil olustu pek emin degilim ama eger (benim de bir zamanlar yaptigim gibi) FM profiline gore konusuyorsaniz cok gercekci olsalar da her zaman bire bir tutmuyor. Oyuncuyu iyice takip etmek gerekir ki bunu da Taffarel yapacak zaten, hoca da onun raporuna gore karar verecek. Acik soylemek gerekirse benim Taffarel'in gozlem yetenegine inancim tam. Kaldi ki Brezilya milli takimina kadar yukselmis birinin de defansif yonunun zayif olmasi pek beklenmez. En azindan Riera'dan daha iyidir.

Yok fm de bir kere baktım oda bundan baya bi önceydi ben iddaa oynadığım zamanlarda maçlarını izledim 4 5 defa oradan hatırlıyorum senin dediğin gibi zaten taffarel alın diyorsa alınır ben sana kendi gözlemimi söyledim. Ofansif alınacaksa ben riera dan yanayım bu kanaatim ama defansif oyunu iki yönlü oynayabilen bi adam gelicekse neden istemeyelim ki :)

transfer listesine bak..

serdar aziz

alper potuk

carlinhos

ömer toprak

ofansif oyuncu yok nedense... zaten bunu bilmeyen yok..

benim transfer listem

stoper=kolo toure-ömer toprak-

sol bek: carlinhos

kanat:kerim frei

10 numara:kaka-diego-bernand-belhanda-cleiton xavier-r10-snejder-honda-hernanes

Senin transfer listen na yaw. Yönetimde misin? Sen kimsin?

Tribündergi onu yaydıysa kesin transfer listemiz o degilmi valla bravo size beyler!

IMPARATOR

IMPARATOR

IMPARATOR FATİH TEEERİİİİİİİMMM

İMPARATOR

İM-PA-RA-TOR

İMPARATOR FAAATİH TEEERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM

b7c1ev.gif
b7c1ev.gif
b7c1ev.gif
b7c1ev.gif

talha özelden batalla dedin. bi duyum falan mı aldın????? teşekkürler iii formlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt