Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Batalla dönmeye başladı twitterda. Neyse kokusu çıkacak çıkacak derken sabredemediler sızdırdılar bilgiyi heralde :o

Hayırlı olsun ne diyelim

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Fatih Terim'in yönetime verdigi transfer listesi: Serdar Aziz, Ömer Toprak, Carlinhos ve Alper Potuk.-

Serdar + Ömer = Bi Serdar Taşçı zor eder ki S.Aziz'i pek sevmiyorum aynı özellikli Semih var bizde zaten.

Alper'le Carlisho tamamda Alper'e çok para istiyorlar sanırım ve burada bi 10 numara yok ben göremiyorum :o

Emenike gelir, hapse girer, Aziz tekrar hapse girer, Şekip, Cemil Turan, İlhan Ekşioğlu falan tekrar hapse girer

Dejavunun kralı olur

Transfer Nöbeti

pablo batalla geliyormuş doğru mu eğer doğruysa baya katkı yapar hayırlısı..

Emenike sazan.avi olabilir

kuşlar bastı forumu lütfen yemleyelim şunları rdaşlar

Forvette sowla iyi ikili olurlar bence bi de stoper aldık mı yobo'nun yanına oh bizden kralı yok renktaş :ka21:

sarı kanarya detected !!!!!!!!!!

sari-kanarya_158.jpg

Bu nevizade sakinleri toplamamı hepsi trollük peşinde :trollface:

Transfer Nöbeti

umarım..serdar aziz için 7 civarı rakamlar verilmez,daha yediğimiz sercan kazığı çıkmadı:o

serdar aziz için 6-7 civarı bir rakam verilir bence.. çocuk kaç senedir istikrarlı bir şekilde kendini geliştiriyor ve bursanın savunmadaki chefi oldu ve yaşı daha 22 o yüzden bu denli kaliteli bir stopere gönül rahatlığıyla verilir o para.

4 yıl 21 bin msj sonra mı kuş olduğu ortaya çıktı? geçiniz ve yapmayınız lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt